MENÜ

Arda Güler'den tepki! Ancelotti oyuna almayınca...

Sakatlığını atlattıktan sonra maç kadrosunda kendisine yer bulmaya başlayan Arda Güler, Almeira maçında da oyuna alınmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, yaşadığı peş peşe sakatlıkların ardından formasından uzak kalmıştı. Uzun süreli sakatığının ardından sahalara geri dönen 18 yaşındaki yıldız, ilk olarak Kral Kupası'nda Arandina FC ile oynanan maça ilk 11 başlamıştı. Daha sonrasında Atletico Madrid ile oynanan Süper Kupa Finali'nde son on dakikada oyuna dahil olan genç yetenek, ardından oynanan dört maçta süre alamadı.

Haberin Devamı

Oyuna girmeyeceğini anlayınca tepki gösterdi!

Dün akşam oynanan ve Real Madrid'in Almeira karşısında 2-0 geriden gelip kazandığı karşılaşmada milli futbolcu yine maç kadrosunda yer aldı. Uzun süre saha kenarında ısınma hareketlerini sürdüren Arda Güler, maçın son bölümünde Camavinga'nın oyuna dahil olmasıyla birlikte yedek kulübesine döndü. 5 değişiklik hakkının tamamlanmasıyla beraber oyuna girmeyeceğini anlayan genç oyuncu, üzerindeki yeleği çıkarıp kenara doğru fırlattı. O anlar büyük yanı uyandırdı.

YORUM YAZ