MENÜ

Real Madrid soyunma odasındaki Mbappe konuşmaları ortaya çıkıt! 'Çok yakın...'

Fransız süperstar Mbappe'nin sezon sonunda PSG'den ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Paris'ten ayrıldıktan sonra ise gideceği takımın Real Madrid olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Tam da bu noktada, İspanyol devinin soyunma odasındaki Mbappe konuşmaları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Real Madrid soyunma odasındaki Mbappe konuşmaları ortaya çıkıt! 'Çok yakın...'

PSG'nin yıldızı Mbappe'nin uzun bir süredir Real Madrid'e transfer olması beklenirken bu transfer harekatı artık destansı bir hal almaya başladı. Sezon sonunda, Madrid'in yolunu tutması beklenen yıldız oyuncuya dair İspanyol devinin yıldızları da son derece heyecanlı ve Mbappe hakkında soyunma odasında kendi aralarında konuşmalar başladı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Real Madrid, bu kez Mbappe'ye güveniyor

Mbappe, şok bir u dönüşü yaptıktan ve İspanyol kulübüne transfer olma fırsatını geri çevirdikten iki yıl sonra Madrid'e uzun zamandır beklenen bir transfer hamlesini yapmaya hazırlanıyor. Transfer gurusu Fabrizio Romano'ya göre kulüp, bu kez Mbappe'nin gelecek sezon Santiago Bernabeu'da oynayacağına gerçekten güveniyor.

Real Madrid soyunma odasındaki Mbappe konuşmaları ortaya çıkıt Çok yakın...

'Her gün Mbappe hakkında konuşuyorlar!'

Madrid soyunma odası Mbappe'nin gelişini sabırsızlıkla bekliyor: "Real Madrid'in soyunma odasında önemli oyuncular, evet, bu kez kulübün bunu gerçekleştireceğini düşünüyor... Her gün Kylian Mbappe hakkında konuşuyorlar ve bu seferki hisleri bunun gerçekten çok yakın olduğu yönünde."

Mbappe, Madrid'e katılmak istediğine yönelik duygularını ifade etmişti, ancak hâlâ aşılması gereken çok sayıda engel var. PSG'nin onun ayrılışı için bir tür ücret koparmak isteyeceği bildirilirken, Los Blancos'un anlaşmanın gerçekleşmesi için yüklü bir imza parası ödemesi bekleniyor. Bu bedelin de yaklaşık 100 milyon Euro civarında olduğu aktarılmıştı.

Haberin Devamı

DÖNÜŞ TARİHİNİ AÇIKLADI!

Real Madrid'in rakibi Girona!

Konuşmalara rağmen Mbappe sezonun geri kalanını Parisliler adına oynayacağının sözünü verdi. Şu anda Ligue 1'in zirvesindeler ve Şubat ortasında Şampiyonlar Ligi son 16'sında Real Sociedad ile karşılaşacaklar. Bu arada Los Blancos, La Liga'nın favorisi konumunda bulunuyor ve bu hafta, Girona'yı yenerek liderliklerini perçinleyebilirler.

YORUM YAZ