MENÜ

Mbappe'nin Real Madrid'e transferinde kilit isim devrede! 200 milyon Euro'ya bitiyor

Bu yaz transfer döneminde gerçekleşmesi beklenen en büyük transfer şüphesiz ki Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e gitmesi olacak. Fransız süperstarın, İspanyol devinin formasını giymesi için kilit isim devreye girdi. Bu dev transferin, kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar...

Mbappe'nin Real Madrid'e transferinde kilit isim devrede! 200 milyon Euro'ya bitiyor

PSG’deki geleceği belirsizliğini koruyan ve 2024 yazında sona erecek olan kontratını uzatmamakta direten Kylian Mbappe’nin annesi Fayza Lamari’nin, oğlunun kariyeri üzerinde büyük bir etkisi olduğu ve transfer sürecinde önemli bir rol oynadığı öne sürüldü. İspanyol basınından AS’ın köşe yazarlarından Alfredo Relano’nun aktardığı bilgiye göre Fransa Milli Takımı’ndaki tüm oyuncular da Lamari’ye büyük saygı duyuyor.

Haberin Devamı

HER GEÇEN GÜN YAKLAŞIYOR

Resmi bir FIFA menajeri olmayan ancak Mbappe’nin menajeriymiş gibi tüm kritik kararların altında imzası bulunan Lamari’nin PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez arasında çözümü zor bir düğüm yarattığı belirtilirken, Mbappe’nin mevcut durum itibarıyla kendisine PSG’de bir gelecek görmediği ve her geçen günün yıldız oyuncuyu Real Madrid’e biraz daha yaklaştırdığı kaydedildi.

Mbappenin Real Madride transferinde kilit isim devrede 200 milyon Euroya bitiyor

DEV TRANSFER GERÇEKLEŞİYOR

 

PSG’deki kontratını tamamlaması halinde 80 milyon euroluk sadakat bonusu almaya hak kazanacak olan Mbappe, Real Madrid’e gitmesi halinde bu bedeli imza bonusu olarak kazanabilir. Bu şartları da göz önünde bulunduran Real Madrid oyuncunun maliyetinin 200 milyon euroyu aşmamasını hedeflerken, mevcut durum göz önüne alındığında 80 milyon euroluk imza bonusunun ödenmesi halinde PSG’ye teklif edilecek bonservis ücreti 120 milyon euro olacak. Toplamda 200 milyon euroya bitmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

MBAPPE CEBİNİ DOLDURACAK

Her iki durumda da cebini dolduracak olan Mbappe, geçtiğimiz yıl Fransız basınından L’Equipe’te yer alan habere göre annesinin de içerisinde bulunduğu görüşmelerin ardından spor tarihindeki en büyük kontratı imzalamıştı.

Mbappenin Real Madride transferinde kilit isim devrede 200 milyon Euroya bitiyor

YORUM YAZ