MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Becao'yu böyle anlattı! 'İşte bu yüzden Inter onu istedi'

2023/24 sezonu için iddialı bir kadro kurmanın planlarını yapan Fenerbahçe, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, Serie A takımı Udinese'den başarılı stoper Becao'yu transfer etti. Peki, sert bir lig olan Serie A'dan Süper Lig'e gelecek stoper, Türkiye'ye uyum sağlayabilecek mi? Becao'yu, 'İşte bu yüzden onu Inter istedi!' diyen İtalyan gazeteci anlattı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Becao'yu böyle anlattı! 'İşte bu yüzden Inter onu istedi'

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe bir bomba daha patlattı. Sarı-Lacivertli takım Brezilyalı stoper Becao'yu transfer etti.

Haberin Devamı

BECAO'NUN KARİYERİ 

19 Ocak 1996 Salvador doğumlu olan Becao kariyerine Bahia'da başladı. Ardından CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen oyuncu, 2019 yılında 1.6 milyon Euro karşılığında İtalya Serie A ekibi Udinese'nin yolunu tuttu.

UDINESE'DE NE YAPTI?

İtalyan ekibinde 130 maça çıkan Brezilyalı stoper 6 gol atıp 3 asist yaptı. Becao, bu sezon 28 maçta 2 gol atarken 1 de asist katkısında bulundu ve takımının savunmadaki en önemli isimlerinden biri oldu.

Kariyerinde toplam 177 maça çıkan 1.91 boyundaki stoper 6 gol atıp 3 asist yaptı. Bu süreçte 45 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Deneyimli stoper, 2018/2019 yılında kariyerindeki tek kupa olan Rusya Süper Kupası'nı kazandı.

Fenerbahçenin yeni transferi Becaoyu böyle anlattı İşte bu yüzden Inter onu istedi

'ÇOK ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ VAR'

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Becao'yu, İtalyan gazeteci Alessandro De Felice FANATİK'ten Ethem Sündük'e anlattı: 'Bence Rodrigo Becao çok iyi bir oyuncu. Udinese ile çok iyi bir performans sergiledi ve çok önemli özellikleri var. Ayakları gayet iyi ve fiziksel gücüyle kalitesini çok iyi yansıtıyor. Becao, saha içerisinde oldukça akıllı bir futbolcu olarak dikkat çekiyor.'

'TAM SÜPER LİG'E UYGUN BİR STOPER'

Brezilyalı stoperin Süper Lig'e oldukça uygun olacağını düşünen İtalyan gazeteci, 'Türkiye'de çok iyi bir performans göstereceğinden eminim. Hem üçlü savunmada hem de dörtlü savunmada görev yapabiliyor. Bence, Türkiye Süper Ligi'ne çok uygun bir oyuncu ve bu anlamda motivasyon sorunu yaşamayacağını da düşünüyorum. Türkiye'ye, kolayca adapte olup kalitesini her fırsatta gösterecektir. Brezilyalı stoper, ikili mücadeleler ve hava toplarında oldukça başarılı bir yapıya sahip bir stoper.

Fenerbahçenin yeni transferi Becaoyu böyle anlattı İşte bu yüzden Inter onu istedi

'İŞTE BU YÜZDEN INTER BECAO'YU İSTEDİ!'

'Rodrigo Becao yeni bir meydan okumaya sonuna kadar hazır bir oyuncu... Geçtiğimiz yıl, Serie A'nın en iyi stoperlerinden biriydi. Inter onu çok yakından takip etti, ancak o Fenerbahçe'ye transfer oldu ve bence Türkiye'de iyi bir performans sergileyecek. Tekrar söylemekte fayda var; fiziksel olarak güçlü, ayakları da çok iyi bir stoper... Sert bir oyuncu ve hava toplarında da oldukça iyi bir yapıya sahip. İşte bu tip özelliklerinden dolayı, Inter de onu transfer etmek istedi!' diye konuştu.

Haberin Devamı

YILDIZLAR TAKIMSIZ KALDI!

Fenerbahçenin yeni transferi Becaoyu böyle anlattı İşte bu yüzden Inter onu istedi

YORUM YAZ