MENÜ

Carlo Ancelotti'den itiraf

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti oyuncularının geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Carlo Ancelotti'den itiraf

İtalyan teknik adam Real Madrid orta sahasının iki vazgeçilmez ismi Modric ve Kroos hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Fansided'ın yaptığı habere göre yıldız isimlerin artık daha az forma şansı bulacağını bildiren Ancelotti, oyuncuların geçiş sürecinde daha az süre alacaklarını kabul etti.

Basın toplantısında ikili hakkında konuşan Ancelotti "Rollerini, onlardan ne istediğimi ve kadroda çok fazla kalite olduğunu biliyorlar. Bu bir geçiş dönemi. Sezon başında onlarla bu konuyu konuştum." değerlendirmelerinde bulundu.

GENÇ OYUNCULARIN ZAMANI

Sezon başında Casemiro'yu Manchester United'a gönderen ve yerine Aurelien Tchouameni'yi oynatan Ancelotti oyuncunun performansından memnun kaldı.

Tchouameni ile beraber Camavinga ve Ceballos isimlerinin de yer aldığı orta sahaya, Borrusia Dortmund'un genç yıldızı Jude Bellinham'ın da eklenme ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

KUPA KOLEKSİYONCULARI

Real Madrid'de yer aldıkları süre boyunca Modric ve Kroos ikilisinin birçok kupası bulunuyor.

Beraber oynadıkları yıllarda dört Şampiyonlar Ligi, üç UEFA Süper Kupa, üç FIFA Dünya Kulüpler Kupası, üç La Liga ve üç tane de İspanyol Süper Kupası kazandılar.

SÖZLEŞMELERİ BU YIL BİTİYOR

37 yaşındaki Hırvat yıldız Luka Modric 2012 yazında 35 milyon Euro karşılığında Tottenham'dan Real Madrid'de transfer oldu. 459 maçta 36 gol 73 asist yaptı.

2014'de Almanya ile Dünya Kupası zaferinin ardından Bayern'den Real'e 25 milyon Euro karşılığında transfer olan Toni Kroos, 389 maçta 27 gol attı ve 87 asist yaptı.

Henüz daha gelecekleri belli olmayan ikili hakkında çeşitli iddialar çıktı. Modric için ülkemizden Eyüpspor ismi geçerken Kroos için de futbolu bırakabileceği söylendi.

Egemen Çidar

YORUM YAZ