MENÜ

Arda Güler sahaya çıkıyor! İşte Real Madrid formasıyla oynayacağı ilk maç

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak Avrrupa futbolunun gündemine oturan Arda Güler sakatlıklarından kurtuldu. Genç yıldız Real Madrid ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. İlk karşılaşmanın detayları belli oldu.

Arda Güler sahaya çıkıyor! İşte Real Madrid formasıyla oynayacağı ilk maç

Fenerbahçe'den henüz 17 yaşında Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler yeni takımıyla ABD kampında sakatlık geçirmişti. ABD kampından ayrılarak İspanya'ya dönen ve ameliyat olan Arda Güler, diz sakatlığını atlatmasının ardından takım antrenmanlarına geri dönmüştü.

Haberin Devamı

Real Madrid'in Las Palmas ile oynayacağı karşılaşma öncesinde takımla çalışmalara başlayan ve Ancelotti tarafından kadroya dahil edileceği açıklanan Arda Güler, bu kez sol arka adalesinden sakatlık yaşadı ve 3 hafta sahalardan uzak kaldı.

SAKATLIĞINI ATLATTI ANTRENMANLARA GERİ DÖNDÜ

Sol arka adalesindeki sakatlığını atlatan ve bu hafta antrenmanların bir bölümünde takımla çalışmalara başlayan Arda Güler bireysel güç idmanlarını da tamamladı. Real Madrid, 21 Ekim'de deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Carlo Ancelotti ve sağlık ekibinin gözetimi altında çalışmalarına devam etmesi beklenen Arda Güler'in herhangi bir risk görülmemesi durumunda Sevilla ile oynanacak maçta süre alması bekleniyor.

Haberin Devamı

AS'tan Sergio Lopez de Vicente'nin haberine göre Real Madrid'in Sevilla ile oynayacağı karşılaşmada Arda Güler'in ilk kez eflatun-beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Habere göre en ufak bir sakatlık ihtimalinde bile Arda Güler'in foynatılmayacağı bilgisine yer verilirken Braga ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında ise genç yıldıza süre verilmesinin beklendiği kaydedildi.

Arda Güler sahaya çıkıyor İşte Real Madrid formasıyla oynayacağı ilk maç

"HEDEF PIZJUAN"

AS'ta yer alan habede Real Madrid teknik heyetinin Arda Güler'i Sevilla deplasmanında oynatmayı planladığı belirtildi.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

İlk maçına çıkacağı tarih tam olarak bilinmiyor ama kulüp Pizjuan'ı göz ardı etmiyor. Bu haftanın son antrenmanlarında (Perşembe-Cuma) kendini iyi hissederse, seyahat edecek. Her halükarda, sadece nüksetme riski sıfırsa oynayacak. Aciliyeti yok. Plan kesintiye uğrarsa, takvim Clasico'dan önceki son maç olan Braga'yı (24 Salı) gösterecek. Sonunda beyazlar içindeki ilk maçına çok yaklaştı. İki sakatlık ve 103 gün sonra tünelin ucunda ışık var.

ARDA GÜLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI! ANCELOTTI İLE NE KONUŞTU?

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central, Arda Güler'in Ancelotti ile yaptığı konuşmanın ardından ailesine "Sanırım zamanı geldi. Bernabeu'da ilk maçıma çıkacağım, bu benim en büyük hayalim." dediğini ve gözyaşlarını tutamadığını öne sürdü.

Defensa Central'de yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Arda Güler'in iyileşme süreci devam ediyor ve asıl amaç Türk oyuncuyu nihayet sahada görmek. Son birkaç saat içinde Carlo Ancelotti ile bir görüşme yapıldı ve önemli bir rahatlama sağlandı.

Arda Güler sahaya çıkıyor İşte Real Madrid formasıyla oynayacağı ilk maç

Türkiye'nin başkentinden uzun vadeli bir anlaşmayla transfer edilen ve Barcelona'yı şık bir şekilde reddeden Güler, Real Madrid 2023/2024'ün yeni yüzlerinden biri... Arda şimdilik Real Madrid'de kendini gösteremedi. Sakatlıklar, ameliyatlar ve kötü şans... Yavaş yavaş sona eren ve birkaç hafta içinde yeni bir dönemin başlangıcına işaret edebilecek bir iyileşme aşamasında.

Bu haber, Carlo Ancelotti'nin uzun zamandır beklenen çıkışının yakında gerçekleşeceğine dair güvence verdiği bir sohbetin ardından Arda'nın Santiago Bernabeu'da taraftarın önüne çıkmayı hedeflediği sırada geldi. Güler yavaş yavaş asla unutamayacağı bir ana yaklaşıyor.

KROOS: ARDA GÜLER ÖĞRENMEK İSTİYOR

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, Einfach mal Luppen podcast'inde Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tonis Kroos, Arda Güler'in yaşına göre antrenmanlarda oldukça iyi performans sergilediğini ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmek istediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Kroos, "18 yaşındaki birçok oyuncu zaten çok iyi olduğunu düşünür ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını düşünerek tavsiyeden uzak durur. O ise tam tersi. Bunu nasıl yaparsınız? Antrenmanda size alçakgönüllülükle soruyor. Bu zihniyete sahip. Öğrenmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Arda Güler sahaya çıkıyor İşte Real Madrid formasıyla oynayacağı ilk maç

YORUM YAZ