MENÜ

Quaresma ve Aboubakar Beşiktaş'ı uçuruyor

Devler Ligi’nde üst tura yükselme umudunu son haftaya taşıyan Beşiktaş’ta iki yıldız öne çıkıyor.

Quaresma ve Aboubakar Beşiktaş'ı uçuruyor

Benfica maçının da kahramanları olan Ricardo Quaresma ve Vincent Aboubakar performanslarıyla dikkat çekiyor.

Beş maçın tamamında forma giyen Quaresma, 3 gol ve 3 asistlik performansıyla vitrine çıktı. Takımının attığı 9 golün 6’sına katkı veren Q7, 9 kilit pas ve 6 çalımla da klasını gösterdi.

Beşiktaş - Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Devler liginden para yağıyor...

Ligdeki görüntüsüyle pek tat vermeyen Vincent Aboubakar da Şampiyonlar Ligi’nde bambaşka bir kimliğe büründü. Beşiktaş formasıyla 5 maçta 3 gole imza atan Kamerunlu yıldız toplamda ise 15 maçta 9 gole ulaştı. 13 kilit pas ve 30 hava topu başarısıyla çalışkanlığını da ortaya koyan Kamerunlu, Quaresma gibi Beşiktaş’ın başarısında büyük pay sahibi oldu.

Pes etmek yok

Kartal bu sezon 4 maçta son dakikalarda bulduğu gollerle puan ya da puanlar aldı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde iki Benfica maçını son dakikalarda bulduğu gollerle berabere (1-1 ve 3-3) tamamlayan siyah-beyazlılar, deplasmandaki Napoli karşılaşmasını da (2-3) yine bu şekilde kazandı. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig’deki Çaykur Rizespor maçını ise 90+3’te Adriano’nun yaklaşık 30 metreden attığı harika golle 1-0 galip bitirmişti. Beşiktaş, Galatasaray derbisinde de 2-0’dan geri gelerek 1 puan almıştı. (Milliyet)

Şenol Güneş: Yıkılmayın beyler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ