MENÜ

Quaresma sinir küpü

Agresif tavırlarıyla dikkat çeken Q7, bir serbest atış sırasında topu oyuna erken sokmak isteyince hakem İlker Meral'den sarı kart gördü.

Quaresma sinir küpü

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı, Gaziantep Belediye maçında yenen golün ardından küplere bindi. Arkadaşlarına kızan Q7, Hilbert’i azarlayıp kendilerini ileri çıkmaları konusunda sık sık uyardı

Siyah-Beyazlı ekibin, Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı mücadelede Quaresma fırtınası esti! Ancak Portekizli yıldız bu kez karşılaşmaya attığı gollerle değil sinirli hareketleriyle damgasını vurdu. Q7 özellikle ilk yarıda yenen golün ardından büyük üzüntü yaşadı. Bank Asya 1. Lig temsilcisi karşısında yenik duruma düşmelerinin ardından takım arkadaşlarını ileri çıkmaları konusunda sık sık uyardı. Bununla da yetinmeyen golcü futbolcu bir pozisyon sırasında kendisine pas vermeyen Alman oyuncu Roberto Hilbert’e bağırdı. Kendisinin daha müsait durumda olduğunu savunan Q7, dikkatli olması konusunda Hilbert’i uyardı.

Haberin Devamı

Mutlak golü kaçırdı
Maçın 68. dakikasında İsmail Köybaşı’nın ortasında topun dışarı çıkmasına engel olamayan Quaresma hırsını alamayıp, meşin yuvarlağı sert bir vuruşla tribünlere gönderdi. Sinirli tavrı her halinden belli olan Portekizli 80. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda da topa vurmakta gecikince takımını bir golden etti. Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan Quaresma kaçan penaltının ardından büyük üzüntü yaşamış, o maçtada sinirli bir şekilde sahayı terk etmişti.

YORUM YAZ