MENÜ

PUBG'den yeni oyun modu

Mobil oyunlar arasında popülerliği yüksek olan oyanlardan olan PUBG Mobile için yayımlanacak her yeni şey merak ediliyor. Bir süredir geleceği konuşulan ve PUBG Mobile’ın resmi Twitter hesabında paylaşılan yeni oyun modu için tarih 16 Nisan 2020’yi işaret ediyor. Cold Front Survival adı verilen yeni oyun modunun en şaşırtıcı yanı ise nisan ayında yayımlanacak bir oyun modunun kış ya da kar teması içeriyor olması.

PUBG'den yeni oyun modu

PUBG Mobile’ın yeni oyun modu Cold Front Survival, daha önce beta sürümleriyle sızdırılan birkaç oyun içi görselden ibaret olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun modunun biz de geçen ay haberini yapmış PUBG Mobile Arctic Mode adı altında Cold Front Survival modu olacağını söylemiştik. PUBG Mobile Cold Front Survival için çıkış tarihi için sızdırılan bilgilerde resmi açıklamalar 16 Nisan 2020 tarihinde oyunun modunun geleceğine işaret ediyor.

Haberin Devamı

Peki bu yeni oyun modunda nelerin olması bekleniyor?

Öncelikle Vikendi haritası ile Klasik Mod kar ile kaplanacak. Oyuncular bu soğuk hava koşullarında zorlanacaklar zira vücut sıcaklıklarını sabit tutmak için ateş yakmaları gerekecek. Eğer hızlı bir şekilde davranılmazsa oyuncuların belirli bir süreden sonra can barı azalmaya, düşmeye başlayacak.

Vücut sıcaklığının korunması için yapılması gereken ise basit: Ateş yakmak. Oyuncular ateş yakmak için çakmak kullanabilir veya ısınma süresini kısaltmak için ağaç dallarıyla ateşi harlayabilir. Bu ateş yalnızca can barınızı yükseltmeyecek aynı zamanda yakılan ateş avladığınız hayvanları da pişirmenizi sağlayacak. Böylelikle yine canınızı artırmış olacaksınız.

Haberin Devamı

Yeni oyun modunun bir diğer şaşırtıcı yanı ise Call of Duty benzeri bir gözetleme drone’na ev sahipliği yapacak olması gösterilebilir. (Shifrdelete)

YORUM YAZ