MENÜ

Duruş bozukluğu nasıl giderilir, Orijinal Yoga Sistemi nedir? Daha mükemmel bir postür için Orijinal Yoga Sistemi!

Duruş bozukluğu nasıl giderilir, Orijinal Yoga Sistemi nedir? Orijinal Yoga Sistemi'nin teknikleri, faydaları nelerdir? Daha güzel bir postür için uygulanabilecek en etkili teknikler nelerdir? Orijinal Yoga Sistemi, sekiz basamaktan oluşur. Her yaş ve sağlık durumundaki insanın gelişim ihtiyacına göre bu bölümlerde çok sayıda teknik mevcuttur. Yoga Academy’nin hazırladığı bu video ile postürünüzü düzeltebilir, fiziksel ve zihinsel olarak hafifleyebilirsiniz.

Postür bozukluğuna ne iyi gelir, Orijinal Yoga Sistemi'nin teknikleri, faydaları nelerdir? Orijinal Yoga Sistemi nedir? Postür bozukluğu nasıl geçer? Orijinal Yoga Sistemi'nde uygulanan teknikler zayıf ve bozuk postürümüzü düzeltebilir mi? Orijinal Yoga Sistemi’nde yüz binlerce çeşit teknik yer almaktadır. Bu teknikler Orijinal Yoga Sistemi’nin temelini oluşturur ve 0’dan 100’e herkesin ihtiyacını karşılar. Sekiz basamaklı Orijinal Yoga Sistemi’nin üçüncü basamağı Asana olarak adlandırılan duruşlardan oluşur. Asanalar, kas, iskelet, eklem, endokrin, kardiyovasküler, sinir, sindirim, dolaşım, boşaltım sistemleri ve zihin için yaralıdır.

Haberin Devamı

Yoga Academy’nin hazırladığı pratik uygulamalar ile bu videoda Kati Çakrasana duruşunu uygulayarak bedenin genel duruşunu düzeltebilirsiniz. Bu duruş sayesinde sırt, bel ve kalça kasları güçlenir, sırttaki sertlikler ortadan kalkar ve bu duruş bedene hafiflik hissi vererek fiziksel ve zihinsel gerginliği ortadan kaldırır.

YORUM YAZ