MENÜ

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? Zeynep Avcı nereli, evli mi? Zeynep Avcı'nın hayatı...

O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı Özel programında sürpriz bir isim yer alacak. Almanya'daki O Ses Türkiye programında sergilediği performansla alkış toplayan ve bir anda gündeme oturan Zeynep Avcı, çeyrek finalde ise yarışmaya veda etmişti. Zeynep Avcı'nın hayatı ve kariyeri de arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? Zeynep Avcı nereli, evli mi? İşte detaylar...

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? Zeynep Avcı nereli, evli mi? Zeynep Avcı'nın hayatı...

O Ses Almanya yarışmasının dikkat çeken ismi Zeynep Avcı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alacak. Avcı, daha önce 'Kıyamam' ve 'Yalan' performansları ile jüri karşısına çıkmış ve performansı ile izleyicileri büyülemişti. Başarılı isim, dikkat çeken performanslarıyla çeyrek finale yükselse de şampiyon olamamıştı. O Ses Türkiye'de yılbaşı gecesi sahne alacak olan Zeynep Avcı'nın hayatı da merak konusu oldu. Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? Zeynep Avcı nereli, evli mi? sorularının yanıtları haberimizde.

Haberin Devamı

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında? Zeynep Avcı nereli, evli mi?

Ailesi ile 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Avcı, senelerdir Berlin'de sahne alan bir Türk müzisyen. 20 yıldır Berlin'de şarkı söyleyen Zeynep Avcı, "Beatztanbul" adlı orkestra ile biliniyor. Müzik eğitimine çocuk yaşlarında başlayan Avcı, büyük ud virtüözü ve müzisyen Nuri Karademirli ile çalışma fırsatı buldu.

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında Zeynep Avcı nereli, evli mi Zeynep Avcının hayatı...

Zeynep Avcı, katıldığı bir programda Türk Sanat Müziği eğitimini Serap Saat'ten aldığını söylemişti. İki çocuk annesi Zeynep Avcı, koç burcudur.

Zeynep Avcı kimdir, kaç yaşında Zeynep Avcı nereli, evli mi Zeynep Avcının hayatı...

YORUM YAZ