MENÜ

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu? BÜYÜK SÜRPRİZ

O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı büyük ses getirdi. Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye'ye katılan ünlü isimler birbirinden renkli şovlara imza atarken tam bir kahkaha tufanı yaşandı. Peki O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programında neler yaşandı? Gelin birlikte bakalım.

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu? BÜYÜK SÜRPRİZ

Yılbaşı günlerinin artık vazgeçilmezleri arasına giren O Ses Türkiye yarışması yine 2024 yılına girerken en çok izlenenen programlardan biri olmayı başardı. Özellikle ünlü isimlerin şovlarıyla renklendirdiği programda yaşananlar tüm izleyenlerin ilgisini çekti. Peki O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programında neler yaşandı? işte muhteşem geçen gecede yaşananlar...

Haberin Devamı

ACUN ILICALI BU KEZ JÜRİ KOLTUĞUNDA

TV8'in sahibi olan ünlü iş insanı Acun Ilıcalı her zaman görmeye alıştığımız sunucu koltuğunu bu kez Beyazıt Öztürk'e devretti ve jüri koltuğunda yer aldı. Acun Ilıcalı ve ünlü şarkıcı Murat Boz arasında yaşanan kıyasıya çekişme izleyenlerin kahkaha tufanına girmesine neden oldu. Özellikle Acun Ilıcalı'nın ünlü isimleri kadrosuna katmak için söylediği sözler ve vaatler oldukça dikkat çekiciydi.

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu BÜYÜK SÜRPRİZ

MERYEM UZERLİ RENK KATTI

O Ses Türkiye'nin Yılbaşı özel programında bu kez de sürpriz bir jüri vardı. Oyuncu Meryem Uzerli katıldı ve geceye tam anlamıyla renk kattı. Yarışmacıları kadrosuna katmak için jürilerin kıyasıya rekabetinde Meryem Uzerli'nin de sonradan adapte olması ve yarışmacılarla diyalogları oldukça ilgi çekiciydi. 

Haberin Devamı

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu BÜYÜK SÜRPRİZ

KEREM ALIŞIK - EBRU GÜNDEŞ DAMGASI

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde Kerem Alışık da sahne aldı. Alışık "Gitme aklım sende kalır" isimli şarkıyı seslendirdi. Jüride ise Ebru Gündeş de vardı. Bir dönem aşk yaşayan Alışık ve Gündeş'in birbirlerine olan bakışları dikkat çekti. Kerem Alışık, kendisine dönen jüri üyeleri arasından ise eski aşkı Gündeş'i seçti.

İkilinin sarılması da Twitter'da gündem oldu. Kerem Alışık ve Ebru Gündeş, 1995 yılında 'Fırtınalar' dizisinde partner ve sevgili olmuştu.

ENİS ARIKAN'IN ŞOVU MEST ETTİ

Ekranların sempatik yüzlerinden biri olan oyuncu Enis Arıkan'ın da sahne şovu izleyenleri büyüledi. Özellikle Seda Sayan'ın şarkısının remiksi ve sahne şovunda çorabında Seda Sayan'ı kullanması dikkatlerden kaçmadı. Enis Arıkan'ın bu şovuna jüriler de kayıtsız kalmadı ve herkes döndü.

Acun Ilıcalı'ya bana yalvarmasını çok istiyorum diyerek komik anların yaşanmasına neden olan Enis Arıkan'ın performansı kadar şovu sonrası sözleri de bir hayli ekranları başlarındakileri güldürdü. Enis Arıkan'ın tercihi ise Acun Ilıcalı oldu.

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu BÜYÜK SÜRPRİZ

MİLLİ VOLEYBOLCULAR SAHNE ALDI

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge ile Aslı Kalaç sahne aldı. Aynı zamanda Fenerbahçe Opet forması da giyen ve performansıyla jüri üyerini mest eden ikili, Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş, Meryem Uzerli ve Murat Boz arasından Acun Ilıcalı'yı seçti.

Haberin Devamı

İkili Acun Ilıcalı'yı seçme nedenleri olarak ise aynı takıma gönül verdiklerini belirterek Fenerbahçe vurgusu yaptılar. O anlar da sosyal medyanın en çok konuştuğu gündemlerden biri oldu.

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu BÜYÜK SÜRPRİZ

ÜNLÜ AKINI

Gizem Örge–Aslı Kalaç, Kerem Alışık, Bengi-Sarp Apak, Devrim Özkan, Enis Arıkan, Özgü Kaya, Evrim Alasya, İbrahim Büyükak-Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Gupse Özay-Esra Ruşan-Hazal Türesan-Onur Gürçay, Buse Meral, Şifanur Gül ve Özge Özacar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söylediler. Tüm zieleyenlere de inanılmaz eğlenceli anlar yaşattılar.

GECENİN KAZANANI CEREN KARAKOÇ OLDU

O Ses Türkiye'de kazanan ise Kızılcık Şerbeti'ndeki oyunculuğuyla Türkiye'yi kendine hayran bırakan Ceren Karakoç, sahnede de 'Hadi Çalkala' şarkısını seslendirerek gecenin kazananı oldu.

Oyunu kazanan jüri üyesi ise Ebru Gündeş oldu. 

O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu BÜYÜK SÜRPRİZ

YORUM YAZ