Çağatay Ulusoy ile Ayça Ayşin Turan'ın cesur sahneleri oldu

Ayça ve Çağatay nefes kesti
Netfix'e çekilen ilk Türk yapımı 'The Protector' (Hakan: Muhafız) önceki gün yayına girdi. İlk sezona damga vuran ise başrol oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Ayça Ayşin Turan'ın cesur sahneleri oldu.

Çağatay Ulusoy, bu sahnelerle ilgili "Çok da abartılacak bir sahne değil. Gayet rahattık. Ayça da çok profesyonel bir oyuncu” demişti.

Bye Metin
Dünyaca ünlü yıldız Adriana Lima, 1.5 yıldır büyük aşk yaşadığı yazar Metin Hara'yı sosyal medyada takipten çıkarınca çiftin ayrıldığı iddia edilmişti.

Hara iddialar üzerine bir açıklama yaparak, “Ayrılmadık. 18 Aralık'ta Amerika'ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami'de birlikte olacağız” demişti.

Ancak Adriana Lima’dan Metin Hara’nın açıklamasının tam tersi bir hareket geldi. Ünlü top model, Metin Hara'nın tüm fotoğraflarını silerek adeta ayrıldıklarını ilan etti.

Adriana Lima, Metin Hara'nın "Miami'ye gideceğim" açıklamasının ardından 'Bye Miami' notuyla bu paylaşımı yaparak Miami'den ayrıldı.

İmera'dan duygusal şarkı
Karadeniz müziğinin en başarılı ve popüler gruplarından 'İmera', yeni teklisi ‘Canın Sağolsun’ ile kış aylarında müzikseverlerin içini ısıtacak bir şarkıya imza attı. Sözleri Ahmet Hamdi Kılıç, müziği Hüseyin Ulusan’a ait olan şarkı, ayrılığın ardından yaşanan aşk acısını anlatıyor.

İkizler kral dairesinde
Yeni yıla WOW İstanbul Hotel’de vereceği konserle, çalışarak girmeye hazırlanan Fettah Can, yılbaşında ailesiyle beraber olmanın formülünü buldu. Otel yönetimi yılbaşı gecesi kral dairesini Can ailesi için tahsis etti. Can yılın son gecesinde eşi Cansu Kurtçu, ikiz bebekleri Vera ve Oğul’la beraber bu dairede konaklayacak.

İstanbul'u gezdirecek
Meryem Uzerli, Mısır'da çekilen Bağdat Hırsızı isimli filmde ünlü aktör Mohamed Emam ile kamera karşısına geçti.

Çekimler boyunca iyi anlaşan ikili çok iyi dost oldu. Uzerli, Emam'ı çekimler bitince önce Berlin'e ardından da İstanbul'a davet etti. Rol arkadaşına yaşadığı yerleri gezdirme sözü veren Uzerli, önümüzdeki günlerde çekimleri tamamlayıp Berlin'e dönecek.

Tiyatro heyecanı başladı
'Kadın' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Ahu Yağtu şimdi de tiyatro heyecanı yaşıyor. 'Closer' isimli oyundan hamileliği nedeniyle ayrılan Pelin Akil’in rolünü devralacak olan Yağtu, çalışmalarını hızlandırdı. Oyuncu, Cansel Elçin, Serhan Onat ve Zeynep Tuğçe Bayat ile sahneye çıkacak.

'Şampiyon'a büyük ilgi
Ünlü jokey Halis Karataş’ın gerçek yaşam hikayesi ve eşi Begüm Atman’la olan ölümsüz aşkının anlatıldığı 'Şampiyon' filminin oyuncuları Ekin Koç ve Ali Seçkiner Sivas galasına katıldı. Halis Karataş’ın memleketi olan Sivas’a gelen oyuncuları, kalabalık bir hayran kitlesi karşıladı.

Serdar ve Demet arasında gerginlik
Serdar Ortaç, yeni albümü için Demet Akalın'a verdiği 'Sürgün' isimli şarkıyı single olarak yayınlayınca ünlü popçunun tepkisiyle karşılaştı.

Sitemini twitter hesabından dile getiren Akalın, “Aranjeyi yaptıracaktım, adam çıkarmış. Daha büyük bir reklam olamazdı” dedi.

Demet Akalın, eski dostu Serdar Ortaç'ı takipten çıkardı.

Romantik Serenay
Oyuncu Serenay Aktaş, romantik komedi filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu oldu. Son olarak 'Dünya Hali' isimli filmde rol alan Aktaş, şimdi de yeni bir romantik komedi filminde oynayacak. Güzel oyuncu, "Sevenlerime sürpriz yapacağım" diyerek filmle ilgili detay vermedi.

Takipçileri heyecanlandırdı
Tuba Ünsal, 8. Avrupa Birliği İnsan Hakları Film Günleri’ne sevgilisi Tal Garih ile katıldı. Sosyal medya hesabından Garih ile fotoğraflarını paylaşan Ünsal’ın takipçileri oyuncunun evlendiğini düşündü ve hesabı yorum yağmuruna tuttu.

Buray’lar çoğalıyor
'Kehanet' albümüyle listeleri sallayan popçu Buray sevgisi sınır tanımıyor. Ünlü sanatçıyı konserlerinde yalnız bırakmayan hayranları arasında şimdi de çocuklarına ‘Buray’ adını koyma modası başladı. Son olarak genç bir çift daha yeni doğan bebeklerine Buray adını koydu ve hastane odasına astıkları kapı süsü ile oğullarının fotoğrafını ünlü sanatçıya gönderdi.

Suskun Defne
Cem Yılmaz ile ilişkisi dolu dizgin devam eden Defne Samyeli, önceki gün arkadaşlarıyla buluştu. Tüm gününü dostlarına ayıran Samyeli, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan evinin yolunu tuttu.