MENÜ

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi? Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı...

Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve şu sıralar Camdaki Kız dizisinde boy gösteren Feyyaz Şerifoğlu, O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı Özel programında sahne alacak. Hatırlanacağı üzere Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013'te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşamıştı. Daha önce ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Feyyaz Şerifoğlu'nun kariyeri de merak konusu. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi? Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı ile ilgili detaylar haberimizde.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi? Feyyaz Şerifoğlu'nun hayatı...

İlk dizi oyunculuk deneyimini TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle yaşayan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Şerifoğlu, daha sonra Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ile başrolü üstlendi. Ünlü isim, bugün O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel programında yer alacak. Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013'te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşadı. feyyazserifoglu kullanıcı adıyla Instagram’da yer alan Feyyaz Şerifoğlu, yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında? Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi?

1 Ocak 1991'de Rize'de doğan Feyyaz Şerifoğlu, lise eğitiminin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Müzik hayatına anneannesi vesilesiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013'te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşadı. İnci Tanem şarkısını seslendiren Feyyaz Şerifoğlu, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Ebru Gündeş'i döndürmeyi başardı. Yarışmanın ardından hayatı değişen Feyyaz Şerifoğlu, ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapmaya başladı. 2019'da Huawei reklamında oynayan Feyyaz Şerifoğlu, Ajda Pekkan'ın da destek olduğu Gidene isimli ilk single çalışması ile 18 Aralık 2019'da müzik piyasasına giriş yaptı.

Haberin Devamı

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi Feyyaz Şerifoğlunun hayatı...

Feyyaz Şerifoğlu, 2014'te Behzat Gerçeker öncülüğünde ENBE orkestrası ile kariyerine devam etti. Daha sonra da birçok ünlü sanatçıyla sahnede yer alan Feyyaz Şerifoğlu, ilerleyen süreçte kurumsal markaların reklam çekimlerinde yer aldı. Şerifoğlu, Vitra'nın reklam yüzü oldu. 2020'de ise ilk dizi oyunculuk deneyimini TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisiyle yaşayan Feyyaz Şerifoğlu, dizide Can karakterine hayat verdi.

Feyyaz Şerifoğlu kimdir, kaç yaşında Feyyaz Şerifoğlu nereli, boyu kaç, evli mi Feyyaz Şerifoğlunun hayatı...

Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Meriç Aral, Burcu Biricik, Burak Sevinç ve Tülin Özer gibi isimlerle oynama fırsatı bulan Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ile başrolü üstlendi. Camdaki Kız dizisinde Sedat'a hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, 1,92 boyunda, 88 kilo ve aslan burcudur.

Şarkıcı ve oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.

YORUM YAZ