MENÜ

Umut Nayir, Pendikspor'a golleriyle döndü! Fenerbahçe'de siftah yapamamıştı, Beşiktaş'ı da affetmedi...

Geride bıraktığımız sezon 18 gol, 3 asistle oynayan Umut Nayir'in bu performansı kendisini Fenerbahçe'ye taşımıştı. Tecrübeli oyuncu, Sarı-Lacivertliler'de 13 maçta skor katkısı yapamayınca yeniden Pendik'e kiralandı. Milli oyuncu da 2. maçında 2. golünü kaydetti.

Umut Nayir, Pendikspor'a golleriyle döndü! Fenerbahçe'de siftah yapamamıştı, Beşiktaş'ı da affetmedi...

Umut Nayir, Pendikspor'a golleriyle döndü... İstanbul ekibinde geçen sezon 33 maçta 18 gol, 3 asistle oynayarak dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun bu performansı onu Fenerbahçe'ye götürmüştü. Sarı-Lacivertliler, milli oyuncunun Eyüpspor'dan bonservisini almıştı. Fakat 29 yaşındaki oyuncunun, Sarı-Lacivertliler'deki macerası istediği gibi gitmedi. 

Haberin Devamı

Siftahı Antalya karşısında yaptı

Kanarya'da 13 maça çıkan ancak gol ya da asist katkısı üretemeyen Umut, devre arasında yeniden Pendikspor'a imza attı. İkinci kez Pendik'e kiralanan Umut adeta kaldığı yerden gollerine devam etti. Kupada 2-1 kaybettikleri Antalyaspor maçında takımının tek golünü kaydeden tecrübeli futbolcu bu akşam da Beşiktaş'ı affetmedi.

Beşiktaş'ı da boş geçmedi

Siyah-Beyazlılar karşısında 4. dakikada şık bir gole imza atan Umut Nayir, Pendikspor'u zorlu maçta 1-0 öne geçirdi. Pendik'le çıktığı 2. maçta 2. golünü kaydeden yıldız oyuncu yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

'Beşiktaş risk aldıkça fırsatlar önümüze geldi'

Mücadelenin ardından konuşan Umut çok mutluydu. 4-0'lık net galibiyeti değerlendiren başarılı oyuncu, "Maç iki taraf açısından da çok zordu. Rüzgarla birleşen bir yağmur vardı. Hem Beşiktaş hem de Pendikspor taraftarına teşekkür ediyorum buraya geldikleri için. Golü erken atınca biraz daha karşılamaya geçtik. İkinci yarıda Beşiktaş biraz daha risk almaya başlayınca fırsatlar önümüze geldi" dedi.

Haberin Devamı

'Mert ağabeyi uzaktan avlamak kolay değil'

Golünü de değerlendiren milli futbolcu, "Güzel bir gol oldu. Genelde ceza alanı içinden gol atan bir oyuncuyum. Mert ağabeyi uzaktan avlamak kolay değil" ifadelerini kullandı.

Umut Nayir, Pendikspora golleriyle döndü Fenerbahçede siftah yapamamıştı, Beşiktaşı da affetmedi...

YORUM YAZ