MENÜ

Transferi için İstanbul'a gelmişti! Ancak vazgeçildi...

Süper Lig'de transfer operasyonları hız kesmeden sürüyor. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcarken bir yıldız isim de transferini bitirmek için İstanbul'a gelmişti. Ancak bu transferden vazgeçildi, durumu tecrübeli hoca açıkladı...

Transferi için İstanbul'a gelmişti! Ancak vazgeçildi...

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Şu ana kadar kadrosunu; Sequeira, Abdoulay Diaby, Josip Vukovic, Erdem Canpolat, Georgios Tzavellas, Welinton, Emre Taşdemir, Mehmet Kaan Türkmen, Emeka Eze, İbrahim Akdağ, Halil Akbunar, Khadim Rassoul, Erencan Yardımcı, Furkan Mehmet Doğan ve Muhammet Enes Erdem'le güçlendiren İstanbul ekibi gözünü şimdi de ses getirecek yıldızlara dikti.

Haberin Devamı

Transferi için İstanbula gelmişti Ancak vazgeçildi...

'Gomis, Modeste ve Wright...'

Daha önce başta İngiliz yıldız Theo Walcott olmak üzere adını duyurmuş isimlerle görüşen Pendik'te teknik direktör Osman Özköylü, Radyospor'a transfer çalışmalarıyla alakalı çarpıcı ifadeler kullandı. Görüştükleri ancak anlaşamadıkları oyuncuları açıklayan tecrübeli çalıştırıcı, "Bafetimbi Gomis, Anthony Modeste ve Scott Wright'ın transferleri maliyetleri sebebiyle olmadı" dedi.

Transferi için İstanbula gelmişti Ancak vazgeçildi...

'Yarın İstanbul'da olacak'

Bir transferi de duyuran Özköylü, "Boca Juniors'tan Oscar Romero ile anlaşma yapıldı, imzalar atıldı, oyuncunun biletleri alındı. Oscar Romero yarın İstanbul'da olacak" ifadelerini kullandı.

Transferi için İstanbula gelmişti Ancak vazgeçildi...

Başarılı hoca Al Wahda forması giyen Adrien Silva transferinden vazgeçtiklerini belirtirken sebebini de şöyle açıkladı:

Haberin Devamı

Adrien Silva ile prensipte anlaştık, kendisi İstanbul'a geldi. Fakat sonrasında çeşitli bahaneler üreterek geri gelmedi. Silva ile karşılıklı problem yaşadık, biletlerini aldığımız tarihte gelmediği için transferden vazgeçtik.

20.5 milyon Euro'ya transfer oldu

Silva kariyerinde Sporting, Maccabi Haifa, Coimbra, Leicester City, Monaco, Sampdoria ve Al Wahda'da forma giydi. Portekizli futbolcu 2017'de Sporting'den Leicester City'e tam 20.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu. 

Transferi için İstanbula gelmişti Ancak vazgeçildi...

YORUM YAZ