MENÜ

Pendikspor'dan 8 maç sonra galibiyet!

Ligde dün akşam formda Beşiktaş’ı ağırlayan Pendikspor, güçlü rakibini 4-0’lık skorla devirerek tam 8 maç sonra 3 puanla tanıştı. İstanbul temsilcisine galibiyeti getiren goller; Umut Nayir, Halil Akbunar, Mame Thiam ve Nuno Sequeira’dan geldi.

Pendikspor'dan 8 maç sonra galibiyet!

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında dün akşam Beşiktaş’ı konuk eden Pendikspor, sahasından 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Pendikspor’un gollerini 4. dakikada Umut Nayir, 70. dakikada Halil Akbunar, 74. dakikada Mame Thiam ve 82. dakikada Nuno Sequeira attı. Ligde 8 maç sonra kazanan Pendikspor, 4. galibiyetini aldı ve puanını 19 yaptı. Beşiktaş ise bu sezon 8. yenilgisini yaşadı ve 35 puanda kaldı. Mücadeleye hırslı başlayan ev sahibi ekip, 4. dakikada öne geçti. Thiam’dan aldığı pasla Beşiktaş ceza sahası önünde topla buluşan Umut Nayir, Tayfur’dan kurtulup sol çaprazdan çok sert vurdu ve fileleri havalandırdı. Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

Haberin Devamı

Kimse dokunamadı...

Maçta 70. dakikada Pendikspor, farkı 2’ye yükseltti. Erencan Yardımcı’nın indirdiği topla Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Halil Akbunar, ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan sert vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bu golden sadece 4 dakika sonra Pendik’te, sağ kanattan ceza sahasına giren Halil’in altı pas önüne çıkardığı topa Thiam gelişine vurdu ve farkı artırdı. 82. dakikada Sequeira’nın sol kanattan kaleye doğru yaptığı ortada yerden de seken topa kimse dokunamadı, meşin yuvarlak köşeden ağlara gitti ve Ivo Vieira’nın öğrencileri sahadan 4-0’lık zaferle ayrıldı.

'Bizim için zor maçtı'

Pendikspor’lu Mame Thiam, karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuştu. Thiam, “Bizim için çok zor bir maçtı. Beşiktaş çok zorlu bir rakip bizim için. Hava şartları da çok zordu ama çok şükür kazanmayı başardık. Performansımdan çok memnunum. Pendikspor benim için yeni bir macera. Şu an biraz alt sıralardayız ama inşallah yukarılara çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

Pendikspordan 8 maç sonra galibiyet

YORUM YAZ