MENÜ

Pendikspor'da Umut Nayir fırtınası! Yeni takımına çabuk alıştı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Pendikspor'a kiralık olarak transfer olan Umut Nayir, bu maçı da boş geçmedi ve yeni takımındaki istatistiği parmak ısırttı.

Pendikspor'da Umut Nayir fırtınası! Yeni takımına çabuk alıştı

Pendikspor ile Kasımpaşa, Süper Lig'in 22. haftasında kozlarını paylaştı. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanan müsabakada kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Umut Nayir, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Pendikspor teknik patronu Ivo Vieira, Umut Nayir'e ilk 11'de şans verdi. İstanbul temsilcisi sahaya, "Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan Öztürk, Rassoul, Sequeira, Midtsjö, İbrahim Akdağ, Halil Akbunar, Thiam, Erencan Yardımcı, Umut Nayir" ilk 11'i ile çıktı.

UMUR NAYİR SKORU EŞİTLEYEN GOLÜ ATTI

Yeni takımına çok çabuk alışan Umut Nayir, 19. dakikada sahneye çıktı. 6. dakikada geri düşen Pendikspor, Umut'un golü ile skoru 1-1'e getirdi.

Pendiksporda Umut Nayir fırtınası Yeni takımına çabuk alıştı

SON 3 MAÇTA 3 GOL

Fenerbahçe'den kiralık olarak Pendikspor'a transfer olan Umut Nayir, yeni takımı ile çıktığı 3 maçta 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

PENDİKSPOR 90'DA GÜLDÜ

Pendik Stadyumu'ndaki maçı Pendikspor 3-2'lik skorla kazandı. Kasımpaşa, 6. dakikada Joher Rassoul'un kendi kalesine attığı golle öne geçti. Pendikspor bu gole 19. dakikada Umut Nayir ile cevap verdi. Kasımpaşa, 25'te bu kez Gökhan Gül ile 2-1 öne geçti. Pendikspor'da Mame Thiam 44. dakikada penaltıdan skoru 2-2 yaptı. Pendikspor, 90. dakikada Thuram'ın attığı golle maçı 3-2 kazandı. Bu sonucun ardından Pendikspor, 22 puana yükseldi. Kasımpaşa 29 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Pendiksporda Umut Nayir fırtınası Yeni takımına çabuk alıştı

 

YORUM YAZ