MENÜ

Pendikspor'a Paraguaylı 10 numara: Oscar Romero

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Boca Juniors ile sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki Paraguaylı 10 numara Oscar Romero'yu kadrosuna kattı.

Pendikspor'a Paraguaylı 10 numara: Oscar Romero

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Pendikspor transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Şu ana kadar kadrosunu; Sequeira, Abdoulay Diaby, Josip Vukovic, Erdem Canpolat, Georgios Tzavellas, Welinton, Emre Taşdemir, Mehmet Kaan Türkmen, Emeka Eze, İbrahim Akdağ, Halil Akbunar, Khadim Rassoul, Erencan Yardımcı, Furkan Mehmet Doğan ve Muhammet Enes Erdem'le güçlendiren İstanbul ekibi, flaş bir hamle yaptı.

Haberin Devamı

Osman Özköylü yönetimindeki Kırmızı Beyazlılar, Boca Juniors ile sözleşmesi sona eren Paraguaylı 10 numara Oscar Romero'yu transfer ettiğini duyurdu.

Pendikspora Paraguaylı 10 numara: Oscar Romero

Transferle ilgili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Pendikspor'umuz son olarak Boca Juniors forması giyen Paraguaylı on numara Oscar Romero'yu renklerine bağladı. Ailemize hoş geldin Oscar Romero" denildi.

31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Boca Juniors formasıyla 19 maça çıktı ve takımına 2 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUM YAZ