MENÜ

Pedro Franco'ya şartlı onay

Beşiktaş'ta şans bulamayan Pedro Franco, Kolombiya Milli Takımı'ndaki formasını da kaybetti. Siyah-beyazlı yönetimin, düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek isterse, Şenol Güneş'in de onay vermesi halinde genç stopere yardımcı olacağı belirlendi.

Pedro Franco'ya şartlı onay

Slaven Bilic ile birlikte Beşiktaş’a gelen ve ilk iki senesinde sürekli forma şansı bulan Pedro Franco, Kolombiya Milli Takımı’na yeniden dönmenin hesaplarını yapıyor.

Şenol Güneş göreve geldikten sonra formaya hasret kalan siyah-beyazlı stoperin, düzenli oynayabileceği bir kulübe gitmek istemesi durumunda yönetimin kendisine kolaylık sağlayabileceği ortaya çıktı. Stoperde Rhodolfo, Ersan ve Milosevic ile forma rekabeti içinde olan Franco için yönetime ‘gitsin’ veya ‘kalsın’ yönünde hiçbir rapor vermeyen Güneş’in, Türkiye Kupası maçları başladıktan sonra şimdiye kadar görev veremediği isimleri sahaya sürmeye başlayacağı ifade edildi. Üç kulvarda yarışacak olmaları nedeniyle kadroyu korumak isteyen Güneş’in ısrarla gitmek isteyen isimlere, “dur” demeyeceği ileri sürüldü.

Gökhan Süzen: Slaven Bilic benimle alay etti

Franco dışında Serdar Kurtuluş, Mustafa Pektemek, Milosevic ve Ramon Motta gibi oyuncuların durumlarını da yakından takip eden yöneticilerin ise “Gitmek isteyene, hocamız olur verirse yardımcı oluruz. Ama ihtiyacımız olan futbolcuyu da kadroda tutarız” yorumunu yaptığı aktarıldı.

Bu sezon kadroya girmekte bile zorlandığı için hayal kırıklığı yaşayan Franco’nun en çok Kolombiya Milli Takımı’ndan uzak kalmasına üzüldüğü ve “Milli takıma artık davet edilmiyorum. O ortamı çok özledim. Keşke sürekli oynayabilsem de yeniden milli takımıma çağrılsam” diye konuştuğu vurgulandı.

(Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ