MENÜ

Paşanın Melekleri Avrupa mesaisinde

Paşanın Melekleri Avrupa mesaisinde

Paşanın Melekleri Avrupa mesaisinde

ANTALYA,(DHA) - MURATPAŞA Belediyespor Kadın Hentbol takımı 14-15 Kasım tarihlerinde sahasında, Kosova Temsilcisi KHF Ferizaj'ı konuk ediyor.

Türkiye'yi, Avrupa'da hentbolun en prestijli ikinci kupası olan EHF'de temsil eden Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF kupası 3. tur maçlarında iki gün aralıksız tur için mücadele edecek. Zorlu lig maratonunda genç kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Paşanın Melekleri Kosova temsilcisini yenip bir üst tura çıkmak istiyor.

Rakibinin bu turda kupaya dâhil olduğunu ve Kosova liginde başarılı bir grafik çizdiklerine dikkat çeken Antrenör Sertan Sarpaş, "EHF Kupası'nda ilk 16'ya kalmayı istiyoruz. Evimizde oynayacağımız iki maçı da kazanarak Türkiye'mize, Antalya'mıza Muratpaşa'mıza gurur yaşatmak istiyoruz. Avrupa maçlarında Ay Yıldızımızı temsil edeceğimizin bilinciyle oynayacağız. Zorlu bir lig maratonunda 4 günde 2 maç oynadık ve önümüzde zorlu iki maç daha var. EHF Kupası maçlarını kazanarak Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı
YORUM YAZ