MENÜ

Zeljko Obradovic'e şok! Partizan skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak

2013-2020 yılları arasında Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran Avrupa basketbolunun en önde gelen koçlarından Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan, skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak. İşte detaylar...

Zeljko Obradovic'e şok! Partizan skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak

Uzun yıllar Fenerbahçe Beko'nun koçluğunu yapan ve adeta taraftarın sevgilisi haline gelen Zeljko Obradovic, yeni takımı Partizan, skandal bir hata nedeniyle Sırbistan Ligi'nde mücadele edemeyecek.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE'DE PARTIZAN FIRTINASI

Fenerbahçe ile üst üste kazandığı başarıların ardından kariyerine Partizan'da devam Zeljko Obradovic sezona istediği gibi başlayamasa da 2023 yılında EuroLeague'e adeta damgasını vuruyor. Sezona üst üste aldığı mağlubiyetlerle istediği başlangıcı yağamayan Partizan 2023 yılında adeta yeni bir kimliğe büründü.

Zeljko Obradovice şok Partizan skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak

13 YIL SONRA PLAY-OFF'A KALDI

Turkish Airlines EuroLeague'in 33. hafta maçında Obradovic yönetimindeki Partizan, AS Monaco ile karşı karşıya geldi. Son bölümü çok büyük bir çekişmeye sahne olan müsabakada konuk ekip Partizan, Zach LeDay ve Kevin Punter ikilisiyle ayakta kaldı ve sahadan 88-84 galip ayrıldı.

Sırp temsilcisinin kaptanı Kevin Punter, kritik maçın bitimine son 17 saniye kala attığı üçlükle maçı kopardı. Zeljko Obradovic önderliğindeki Partizan, 13 sene sonra Euroleague'de play-offlara kalmayı garantiledi.

Haberin Devamı

Zeljko Obradovice şok Partizan skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak

SKANDAL HATA

Sırbistan basketbolunun köklü ekiplerinden Partizan, gelecek sezon ligde mücadele etmesi için oyuncuların lisanslama işlemlerinde kullanılması gereken belgeleri 29 Nisan'da Sırbistan Basketbol Federasyonu'na gönderdi.

Ancak federasyon, belgelerin gönderilmesi için son gün olarak belirlenen 24 Nisan'ı geçtiği için oyuncuların lisanslama işlemlerini yapmadı. Sırbistan basınında yer alan haberlere göre, bir değişiklik olmazsa Partizan gelecek sezon Sırbistan Basketbol Ligi'nde mücadele edemeyecek.

Zeljko Obradovice şok Partizan skandal bir hata nedeniyle lige katılamayacak

Adriyatik Ligi'nde de mücadele eden Partizan, Sırbistan Basketbol Ligi'ne play-off aşamasında katılıyordu. Siyah - beyazlı ekibin federasyona yeni bir başvuru yapacağı öğrenilirken, federasyonun şu an için bunu kabul etmeyeceği iddia edildi.

YORUM YAZ