MENÜ

Paris Saint-Germain'de Neymar ile yollar ayrılıyor! Barcelona detayı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Fransız devi eleştirilerin odağında yer alan Brezilyalı yıldız Neymar ile yollarını ayırmayı planlıyor. İddialara göre Neymar, Barcelona'nın da aralarında bulunduğu Avrupa kulüplerine önerildi.

Paris Saint-Germain'de Neymar ile yollar ayrılıyor! Barcelona detayı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Fransız devi eleştirilerin odağında yer alan Brezilyalı yıldız Neymar ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Foot Mercato'da yer alan habere göre PSG, Neymar ile yollarını ayırmak için aylardır çalışmalar yapıyor. İddialara göre Fransız devi, Brezilyalı futbolcuyu eski kulübü Barcelona'nın da aralarında bulunduğun birkaç Avrupa kulübüne önerdi.

Neymar'ın yüksek maaşından kurtularak finansal açıdan elini rahatlatmak isteyen PSG, aynı zamanda Brezilyalı yıldız ile dostane bir biçimde yolların ayrılmasını istiyor.

Mbappe konusunda etkili olabilir

Neymar'ın takımdan olası ayrılığı PSG'nin ismi Real Madrid'le anılan Kylian Mbappe'nin sözleşmesini uzatması konusunda elini güçlendirebilir. Fransız ekibi Neymar'ın maaşından kurtulması ile birlikte, Mbappe'ye oldukça yüksek bir kontrat önerebilir.

PSG taraftarları yuhaladı

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen PSG, Fransa Ligue 1'in 28. haftasında Bordeaux'yu konuk ederken taraftarları takımın yıldızlarından Neymar'ı yuhalayarak tepki göstermişti.

PSG ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Neymar, bu sezon 20 maçta forma giyerken, 5 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ