MENÜ

Messi Suudi Arabistan'da! Resmi paylaşım geldi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Arjantinli yıldızın takımdan ayrılması beklenirken Messi'den sosyal medya paylaşımı geldi.

Messi Suudi Arabistan'da! Resmi paylaşım geldi

PSG'nin yıldızı Lionel Messi kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Barcelona sonrası PSG'nin yolunu tutan Arjantinli yıldız, Fransız devinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekiplerinden astronomik teklifler alan ve Barcelona'ya döneceği de konuşulan Lionel Messi'nin son paylaşımı dikkat çekti.

PSG'nin Lorient'e yenildiği müsabaka sonrası kulüpten izin almadan Suudi Arabistan'a giden ve büyük bir krize sebep olan Lionel Messi, bu seyahatini tekrarladı.

Bir kez daha Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Lionel Messi, ailesiyle ülkede gezintiye çıktı. Tecrübeli yıldız o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Lionel Messi paylaşımında, "Suudi Arabistan'ın doğum yeri ve 300 yıllık tarihine ev sahipliği yapan Diriye'yi ailemle birlikte keşfederek, muhteşem bir gün geçirdim" ifadelerini kullandı.

Arjantinli futbolcunun söz konusu paylaşımı kısa sürede büyük etkileşim aldı.

Haberin Devamı

LAPORTAN'DAN MESSI SÖZLERİ

La Liga'da şampiyon olan Barcelona'da gözler gelecek sezonun transfer planlamasına çevrildi. Başkan Joan Laporta ve Teknik Direktör Xavi Hernandez, Lionel Messi'nin geri dönmesini istediklerini her fırsatta dile getiriyor.

Laporta, Arjantinli süperstar ile ilgili olarak, "Messi ile bir ilişkimiz var. Kısa süre önce onunla konuştum. O, dünyanın en iyi oyuncusu ve dünyadaki her teknik direktör onu takımda görmek ister.

Paris'te bazı tatsız olanlar yaşadı ve onu şimdilik rahatsız etmeyeceğim. Son zamanlarda bazı mesajlaşmalarımız oldu. Barcelona, Messi'nin evi, Suudi Arabistan ya da başka herkesle mücadele edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Laporta ayrıca, "Lionel Messi'yi Barcelona'ya geri getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

MESSI'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI NASIL?

Bu sezon Fransa Ligue 1'de 29 mücadelede forma giyen Lionel Messi, 15 kez gol atarken, 15 kez de asist yaparak ligde 30 gole doğrudan katkı verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde ise yedi maça çıkan yıldız oyuncu dört gol ve dört asistlik performans sergiledi.

Messi, PSG formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıktı. 20 gol ve 19 asist yapma başarısı gösterdi.

Messi Suudi Arabistanda Resmi paylaşım geldi

YORUM YAZ