MENÜ

Fenerbahçe ısrarcı! Dominik Livakovic'te sürpriz gelişme...

Fenerbahçe’nin transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Dominik Livakovic, Dinamo’nun Sibenik’i 4-0 yendiği maçta bu sezon ilk kez yedek bekledi. Hırvat basını, teknik direktör Biscan’ın bu kararının, yıldız kalecinin transferiyle alakalı olabileceğini yazdı.

Fenerbahçe ısrarcı! Dominik Livakovic'te sürpriz gelişme...

Fenerbahçe, Hırvatistan Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Dominik Livakovic için girişimlere başlamıştı. Yönetimin, 28 yaşındaki file bekçisinin menajeriyle ön anlaşma sağladığı ve kulübü Dinamo Zagreb’le pazarlıkları sürdürdüğü iddia edilmişti. Taraftarı fazlasıyla heyecanlandıran bu transferle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİ

BISCAN'DAN SÜRPRİZ KARAR

Hırvat ekibi, ligde önceki gün Sibenik’i ağırladı ve mücadeleyi 4-0 kazandı. Teknik direktör Igor Biscan, sürpriz bir kararla bu sezon Livakovic’i ilk kez yedek soyundurdu. Hırvat basını, Biscan’ın bu kararına dikkat çekerek, 28 yaşındaki kalecinin transferinde sona gelindiği için oynatılmamış olabileceği yorumları yapıldı. Sibenik maçında kaleyi Livakovic’in yerine, 24 yaşındaki Ivan Nevistic korudu.

Fenerbahçe ısrarcı Dominik Livakovicte sürpriz gelişme...

FENERBAHÇE TRANSFERDE ISRARCI

Yıldız kaleci için devrede olan Villarreal’in geri adım atmasıyla birlikte şimdilik Fenerbahçe bu transferde istekli olan tek takım konumunda. Yönetim, başka bir talip çıkmadan bu işi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

11 MAÇTA KALESİNİ KAPATTI

Livakovic, bu sezon ligde 33 maçta görev yaptı, 26 gol yerken, 11 karşılaşmada kalesini kapatmayı başardı. 28 yaşındaki file bekçisi ayrıca 43 mücadelede Hırvatistan Milli Takımı’nın kalesini korudu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ısrarcı Dominik Livakovicte sürpriz gelişme...

YENİ MACERA ARIYOR

2015’ten beri Dinamo Zagreb’in kadrosunda bulunan ve 6. şampiyonluğuna çok yakın olan Livakovic’in artık kariyerini yeni bir takımda sürdürmek istediği kaydedildi. Başarılı file bekçisinin sözleşmesi önümüzdeki sezonun sonunda bitiyor.

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Fenerbahçe ısrarcı Dominik Livakovicte sürpriz gelişme...

YORUM YAZ