MENÜ

Lionel Messi ayrılıyor mu? Sürpriz görüşme

Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'nin babası sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Lionel Messi ayrılıyor mu? Sürpriz görüşme

Sezon sonunda PSG ile sözleşmesi bitecek olan Messi için önemli bir iddia geldi. Dünya Kupası'nda sonra Paris ile sözleşme imzalaması beklenen Arjantinli yıldız bir türlü imzayı atmamıştı.

Haberin Devamı

27 maçta 16 gol ve 14 asist yapan 35 yaşındaki futbolcu iki sezondur PSG forması giyerken bu sezon performansıyla takımının en iyilerinden biri olmuştu.

PSG'DEN AÇIKLAMA

Messi'nin durumu hakkında konuşan PSG Sportif Direktörü Luis Campos açıklamalarda bulunmuştu. Telefoot'a konuşan Campos'un açıklamaları şu şekilde;
"Şu anda Lionel Messi ile sözleşmesini uzatmak için görüşüyoruz. Onu bu projede tutmak istiyorum, bunu saklayamam. Şu anda bu hedefte konuşuyoruz ve onu yanımızda tutmaya devam edeceğiz."

ABD SÜRPRİZİ

L'Equipe'in yaptığı habere göre Messi ile MLS ekibi Inter Miami ilgilendi. Özellikle kariyeri boyunca Messi'nin rakibi olan Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmasının ardından Messi'nin de Avrupa dışında bir takıma transfer olma iddiaları güçlenmişti.

Haberin Devamı

İKİNCİ BARCELONA DÖNEMİ

2005 yılında Barcelona ile futbol kariyerine başlayan Messi efsane olduğu kulüpte sayısız kupa kazandı. 778 kez forma giydiği Katalan ekibinde 672 gol atıp 303 asist yapan yıldız futbolcu 2021 yılında takımdan ayrılmak zorunda kalmış ve PSG yolunu tutmuştu.

Daha önce oğlunun geleceği hakkında açıklama Jorge Messi, "Leo'nun bir daha Barcelona için oynayacağını düşünmüyorum. Laporta ile görüşmedik ve şu an için herhangi bir teklif yok." açıklamalarında bulunmuştu.

Ancak daha sonra PSG yöneticileri ile görüşmesinin ardından Barselona'ya giden Jorge Messi kafaları karıştırmıştı. Barselona'da yaptığı gezinin nedeni bilinmezken ortaya Barcelona iddiaları atılmıştı.

Katalan medyasından televizyon programı Tot Costa'da yer alan habere göre Lionel Messi'nin babası Jorge Messi Barcelona başkanı Joan Laporta ile buluştu.

Barcelona başkanı Laporta'nın Messi'nin geri dönüş şartlarını araştırdığı öğrenilirken Arjantinli'nin ikinci Barcelona dönemine sıcak baktığı belirtildi. Messi ve Barcelona arasında ilerleyen zamanlarda önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Messi, Neymar, Mbappe attı, PSG kazandı

YORUM YAZ