MENÜ

"Panik yok"

Futbolcularını Büyükşehir Belediye maçına konsantre etmeye çalışan Aykut Kocaman, “Gol atıp rahatlamak için acele ediyorsunuz. Oysa sakin ve sabırlı olmalıyız” uyarısında bulundu.

"Panik yok"

Zorlu Bucaspor maçının ardından oyuncularını, yarın akşamki İstanbul Büyükşehir Belediye mücadelesine hazır hale getirme uğraşı veren teknik direktör Aykut Kocaman, sık sık toplantılar yapıp, uyarılarda bulunuyor. Öğrencilerinden paniğe kapılmamalarını isteyen genç hoca, “Gol atıp, bir an önce rahatlamak için çok acele ediyorsunuz. Bu da sizde panik havası yaratıyor. Biliyorsunuz bu durum, Bucaspor maçında bize çok pahalıya maloluyordu. Sizden isteğim kalan 4 maçımızda sakin olmanız. Sakin olacak, sabırlı davranacaksınız. Arkamızda bize müthiş destek veren taraftarımız var. Sabırlı davrandığımız takdirde zafer bizim olacaktır. Bu müthiş taraftara, kalan 4 maçımızı da kazanıp, şampiyonlukla teşekkür etmeliyiz” diyerek uyarı ve isteklerini dile getirdi.

‘Düzelmeden yanıma gelmeyin’
Bu arada Kocaman’ın, sakatlık sorunu yaşayan oyuncularından düzelmeden yanına gelmemelerini istediği belirlendi. Genç hocanın, oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde, “Sakatlık, bir futbolcu için en zor dönemdir. Ancak iyi tedavi ve düzenli çalışmanın ardından geri dönmek her zaman mümkündür. Önemli olan, tüm sorunlardan kurtulduktan sonra yeniden başlamaktır. Şikayetin çok azaldığını ve zarar vermeyeceğini düşünüp dönüş yapmak yeni bir sakatlık yaratabilir. Bu nedenle tam iyileşmeden dönmeyin” dediği öğrenildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ