MENÜ

Özet - Steaua Bükreş-Osmanlıspor maç sonucu: 2-1

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. hafta maçında Steaua Bükreş deplasmanına konuk olan Osmanlıspor, öne geçtiği maçta Rumen rakibine 86'da yediği golle 2-1 mağlup oldu. Bun karşın Zürich-Villareal maçının berabere bitmesiyle son haftaya lider giren temsilcimize, gruptan çıkma adına son maçta alınacak 1 puan bile yetecek.

Özet - Steaua Bükreş-Osmanlıspor maç sonucu: 2-1

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizen Osmanlıspor, L Grubu 5. Hafta maçında Romanya ekibi Steaua Bükreş'e konuk oldu.

Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında Badou Ndiaye'nin golüyle öne geçen temsilcimiz, 68'de Marko Maomciliovic ve 86'da eski bir Galatasaraylı olan Gabriel Tamas'ın gollerine engel olamayınca, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Osmanlıspor gruptan nasıl çıkar?

Grubun diğer karşılaşması olan Zürih-Villareal maçının 1-1'lik eşitlikle sona ermesiyle, 7 puanda kalan Osmanlıspor, son maçlar öncesi liderliğini sürdürdü.

Villareal, Zürich ve Steaua'nın 6 puanla sıralandığı grupta son maçta sahasında Zürich'i konuk edecek Osmanlıspor'a, gruptan çıkmak için 1 puan yetecek. Osmanlıspor'un son maçta yenilmesi durumunda ise, Villareal-Steaua Bükreş maçının berabere bitmesi halinde, temsilcimiz yine gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdıracak.

(ÖZET) Shakhtar Donetsk - Konyaspor maç sonucu: 4-0

Steaua Bükreş - Osmanlıspor ilk 11'ler

Steaua Bükreş: Nita, Tamaş, Pintili, Sulley, Toşca, Momcilovic, Moke, Boldrin, Amorim, Enache, Popa

Osmanlıspor: Karcemarskas, Numan, Vrsajevic, Ndiaye, Regattin, Pinto, Proshazka, Musa, Delarge, Rusescu, Maher

Haberin Devamı
YORUM YAZ