MENÜ

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Bursa at yarış tahminleri

17 Eylül Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

GİZLİ GİZLİ Maiden'e Veda Eder

1.AYAK: Yakın ara ikinciliğinin ardından etkili formunu devam ettiren GÖLCÜKLÜ bu kez tam pist ve mesafesinde fotoyu önde geçebilir. İstanbul çim pistindeki son yarışını kesinlikle ölçü almadığım HERE IN BLUE sevdiği Bursa pistinde birinciliğin güçlü adaylarından. Sorunları giderildikten sonra formunu bulan RAY OF SUNSHINE'dan yine etkili bir yarış bekliyorum. Şehir şehir gezdirilen BAY JAK yatkın olduğu Bursa pistinde üst sıraları zorlayacaktır. Çim pistte zaman zaman etkili yarışlar koşan KUPALIM tatminkar son yarışında toparlandığını gösterdi. Koşunun sürprizini yarış hayatını devam ettirebilmesi için üst sıralarda yer alması gereken PEKİN GOLD'dan bekliyorum.

Haberin Devamı

2.AYAK: Grubun tecrübeli isimlerinden olan GİZLİ GİZLİ Kaizbert'in geç açılan yavrularından olsa da artık kazanacak kıvama geldiğini düşünüyor ve günün bankosu olarak Fanatik Hipodrom okurlarına önermek istiyorum.

3.AYAK: Maiden'e veda ettiği yarışı ardından üst grupta start aldığı son yarışındaki ikinciliği ile dikkat çeken SİNGAPUR, Kaizbert'in gelecek vaat eden taylarından biri olduğuna inandığım MADALYON, zevkli mücadeleden galip ayrıldığı son yarışında Maiden'e veda eden formda BİCAN, yakın ara tabela dışı kaldığı son yarışı dahil formunu beğendiğim CAHİT AĞA bu ayakta öncelik vereceğim isimlerdir. Son haftalarda artan formu ile dikkat çeken CANBERKEFE hafif kilo avantajını iyi kullandığı takdirde koşunun sürprizini gerçekleştirebilir.

4.AYAK: Formunun zirvesindeki OCIUS uzundan kısaya dönmesine rağmen mesafeye ayırt etmeyen bir isim olarak birinciliğin güçlü adaylarından. Starttan düzgün çıkış yapması halinde lehine pist ve mesafesinde ekürisininde yardımı ile CORITIBA en ufak hatayı affetmeyecektir. Bu mesafeleri seven TRITON'un müsait grupta üst sıralar için şansı yüksek. Son yarışını ölçü almadığım FORTE'de ihmal edilmeyecek isimlerden.

5.AYAK: Bu kez usta pilotu ile KIPIRKIPIR'ın Maiden'e veda edeciğini düşünüyorum. Son haftalarda geliştirdiği formu ve yeterli tecrübesi ile MEMNUNEM bu safkanın sıkı rakibi olacaktır. Son yarışında bekleneni veremese de iyi durumdaki ROZA ATEŞİ'de bu safkanların ensesinde olacaktır.

Haberin Devamı

6.AYAK: Start çıkışı ardından acele etmeyip iki-üç gitmesi halinde düzlükten sonra numarayı alıp fotoya kadar liderliği rakiplerine bırakmayacağını düşündüğüm BABAMENDUH'a ilk şansı vermek istiyorum. İnatçı karakteri ile bilinen KARARLI önlerde kuracağı temposunu rakiplerine kabul ettirdiği takdirde yine beyaz bayrak ayna yapabilir. Sabırlı bir bekleme yarışı yapip hafif kilo avantajını da iyi kullandığı takdirde sonlardaki etkili sprinti ile KIZGINÖFKE rakiplerini avlayabilir. Son dört yarışında 60 kilo ile koşan KÜÇÜK ERAY bu kez 10 kilo eksik koşacak olması ve önde yarışı süratlendirecek safkanları çokluğundan faydalanıp virajdan sonra adeta boş kilo koşacak olması büyük avantaj, ihmal edilmemesi gereken bir isim.

4,6,8,2,5,10

2,1,5,4,11

3,6,4,1

9,11,13

3,5,4,14,13

YORUM YAZ