MENÜ

Orhan Çıkrıkçı: Pozisyonları değerlendirseydik daha farklı olurdu

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkrıkçı, Hatayspor'a karşı 2-0 öne geçtikleri müsabakada skoru koruyamadıklarını söyledi. Çıkırıkçı, “İyi bir maç oldu. 2-0 öne geçtik ama koruyamadık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik daha farklı olurdu. Önümüzdeki maçlara bakacağız.'' diye konuştu.

Orhan Çıkrıkçı: Pozisyonları değerlendirseydik daha farklı olurdu

TFF 1. Lig’in 29. haftasında İstanbulspor, sahasında karşı karşıya geldiği Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 2-0 öne geçtikleri müsabakada skoru koruyamadıklarını aktaran Çıkırıkçı, “İyi bir maç oldu. 2-0 öne geçtik ama koruyamadık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik daha farklı olurdu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. VAR ikinci ligde de birinci ligde de olması gerekir. Belki VAR olsaydı penaltı pozisyonumuz vardı belki de 3-0 olacaktı ama verilmedi” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Oyuncularımıza Süper Lig’den teklif olabilir"

Deneyimli çalıştırıcı, ismi daha önce Süper Lig kulüpleriyle anılan oyuncusu Aldin Cajic ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:

"Oyuncularımıza Süper Lig’den teklif olabilir. Son 6 hafta kaldı daha iyi yerlere gidebilirler. Oyuncularımızı özellikle yurt dışında görmek bizim için daha anlamlı olur. Süper Lig’de görmek de onun kadar mutlu eder."

YORUM YAZ