MENÜ

Onur Bulut'tan son dakika Trabzonspor açıklaması!

Alanyaspor'un gurbetçi sağ beki Onur Bulut, Alanyaspor'dan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda ve Trabzonspor'la oynayacakları Türkiye Kupası finali hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Onur Bulut'tan son dakika Trabzonspor açıklaması!

Alanyaspor'un sağ beki Onur Bulut, Ankaragücü'nden Trabzonspor'a, Erol Bulut'tan Alanyaspor'a kadar bir çok konuda açıklama yaptı

Haberin Devamı

İşte Onur Bulut'un o açıklamaları:

"Ankaragücü ölümüne oynuyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Onur Bulut, "Bizim için dönüm noktası kaçan penaltıydı. O penaltı gol olsaydı çok daha fazla zorlanırdık. Ankaragücü ölümüne oynuyordu. Çok iyi çalıştık ve iyi gidiyoruz. Karantinayı iyi geçirdik. Başakşehir maçından sonra kendimizi göstermeye başladık. Tuhaf bir gündü. Başakşehir maçında istediklerimizi yapamadık" şeklinde konuştu.

Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor'la oynayacakları Türkiye Kupası finalini değerlendiren Onur Bulut, Evimizdeki maç 2-2 bitti ancak biz çok iyi oynadık. Çok kötü zamanlarda goller yedik. Biz öne geçseydik skor farklı olurdu. Öne geçtiğimiz maçlarda daha fazla pozisyon buluyoruz. Golü ilk biz bulursak daha avantajlı oluruz. Çok fazla gol yiyen bir takım değiliz. İlk defa geçtiğimiz hafta 3 gol yedik. Çok güçlü bir takımız. Takımda herkes işini yapıyor. Hocamızın sistemi sayesinde az gol yiyoruz. Final maçının seyircili oynanması Trabzonspor için avantaj olabilir ancak bizim için fark etmez. Öyle bir durumda daha fazla hırs yapabiliriz. Bu ligdeki bütün takımları yenecek güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erol Bulut için Alanyaspor'a geldim!

Son olarak hocası Erol Bulut'la ilgili konuşan Onur Bulut, "Benim performansımda Erol Bulut'un etkisi büyük. Alanyaspor'a gelmemin sebebi Erol Bulut. Ben hocamız için gayret ettim. Hocamız iyi bir takıma giderse ben her şeye açığım. Alanya'yı da çok seviyorum ancak sezon sonunda her şey olabilir" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZ