Galatasaray'dan Jakobs'a ikaz! Ayrılık yaramadı yönetim devreye girdi
Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle birçok maç kaçıran Ismail Jakobs için yönetim devreye girdi. İddialara göre; Senegalli oyuncudan gece fazla gezmeleri sebebiyle özel hayatına da çekidüzen vermesi istendi.

Galatasaray, transfer olduğundan bu yana sakatlıklarıyla dikkat çeken Ismail Jakobs ile ilgili ayrılık ihtimalini masasında tutuyor. Toplam 9 milyon euro bedelle kadroya katılan oyuncunun yaşadığı sakatlıklar can sıkıyor.
Haberin Devamı ›
SAMSUNSPOR MAÇINDA YOK
Galatasaray ile 1.5 yıl daha sözleşmesi olan futbolcu, sakatlıkları nedeniyle toplam 133 takımdan uzak kaldı ve tam 31 maç kaçırdı. Şampiyonlar Ligi'ndeki Union SG maçında sakatlanan ve Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Jakobs, Türkiye Gazetesi'ne göre Samsunspor maçına da yetişemeyecek.
İddialara göre; Sarı-kırmızılı kulüp, son dönemde sakatlıklarıyla birlikte özel hayatıyla da gündeme gelen Jakobs'u özel hayatı nedeniyle uyardı. Türk kız arkadaşından ayrılan ve gece hayatında sıkça görülen Jakobs özellikle sağlığı açısından kritik dönemde ‘özel’ uyarı aldı. 2027’ye kadar mukavelesi bulunan sol bek yeniden kazanılmaya çalışılacak.
Senegalli oyuncunun Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Monaco maçının kadrosunda olması hedefleniyor. Ve bu konuda yoğun bir mesai harcanıyor.
'Hiçbir şey ifade etmiyor!'






