MENÜ

Ömer Erdoğan: Rakibi uzun toplara yönlendirdik

Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Ömer Erdoğan, 2-0 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçının ardından milli arada doğru bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Takım oyunundan memnun olduğuna değinen Erdoğan, "Rakibimiz savunmadan çıkarken oyun kurmasına izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takımın tümünü tebrik ediyorum. Artık bu maçın analizini yapıp önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Ömer Erdoğan: Rakibi uzun toplara yönlendirdik

Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan ve sahadan 2-0 galip ayrılan Atakaş Hatayspor, üst üste 2. kez kazandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Ömer Erdoğan, milli arada doğru bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Maçın zor geçeceğinin analizini futbolcularla konuştuğunu kaydeden Erdoğan, "Önemli bir galibiyet deplasmanda. Rize’nin lige istediği gibi başlayamadığını oyuncularıma anlatmıştım. Yenmek için çok mücadele edeceklerdi. Kazanmak için onlar kadar mücadele etmek ve doğru şeyler yapıp inanan bir görüntü vermeliydik. Oyuncularım doğru görüntü verdi." ifadelerini kullandı.

Takım oyunundan memnun olduğuna değinen Erdoğan, "Baskılı oynadık. Rakibimiz savunmadan çıkarken oyun kurmasına izin vermedik. Uzun toplara yönlendirdik. Takımın tümünü tebrik ediyorum. Artık bu maçın analizini yapıp önümüzdeki Kayserispor maçına hazırlanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ