MENÜ

Ole Gunnar Solskjaer köpürdü: "Bazı oyuncular gidecek!"

İngiltere Premier Ligi'nin 34. haftasında Everton'a deplasmanda 4-0 yenilerek bu sezonki en farklı mağlubiyetini alan Manchester United'da menajer Ole Gunnar Solskjaer maçın ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Skordan ötürü taraftarlardan özür dileyen Norveçli teknik adam, bazı futbolcuların da takımdan ayrılacağını söyledi.

Ole Gunnar Solskjaer köpürdü: "Bazı oyuncular gidecek!"

İngiltere Premier Ligi'nin 34. haftasında Everton'a deplasmanda 4-0 yenilerek bu sezonki en farklı mağlubiyetini alan Manchester United'da menajer Ole Gunnar Solskjaer maç sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. "Bugün bizi desteklemeye gelen fantastik taraftarlarımızdan özür diliyoruz." diyen Norveçli teknik adam, futbolcularına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Kendisinin United forması giydiği zamanları hatırlatan Solskjaer, "Ben, takımımın ligin en çalışkanı olmasını isterim. Nitekim Sir Alex Ferguson döneminde bizden istenen şey de buydu. Ne kadar yetenekli olursanız olun, herkesten çok koşuyordunuz." ifadelerini kullandı.

Sezon sonunda bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını dile getiren 46 yaşındaki hoca, "Ben bu kulüpte başarılı olacağım. Ancak bazı oyuncular, bu başarılı takımın bir parçası olamayacak. Kadronun tümünü elbette değiştiremeyiz ama bunu zaman yayacağız." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ