MENÜ

Olcay Orak: Türk yeteneklerimizle iyi oyun oynamaya çalışıyoruz

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında 21 Şubat Pazar günü sahasında Bellona Kayseri Basketbol ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Olcay Orak: Türk yeteneklerimizle iyi oyun oynamaya çalışıyoruz

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında 21 Şubat Pazar günü sahasında Bellona Kayseri Basketbol ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, başantrenör Olcay Orak yönetiminde tesislerde günde çift idman yapan Mersin ekibi, Bellona Kayseri Basketbol maçına yoğun şekilde hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Orak, geçen hafta oynadıkları OGM Ormanspor maçında defansif ve ofansif hatalar yaptıklarını belirtti.

Bu hataları Kayseri ekibi karşısında yapmak istemediklerini aktaran Orak, "Bellona Kayseri Basketbol, ligin değerli takımlarından biri ancak biz de Türk yeteneklerimizle saha içinde iyi oyun oynamaya çalışıyoruz. Evimizde oynayacağımız zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM YAZ