MENÜ

Nikola Kalinic: "Bizim için harika bir maçtı"

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Zalgiris Kaunas'ı 76-67 mağlup ederek adını finale yazdıran Fenerbahçe Doğuş'ta Nikola Kalinic, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Nikola Kalinic: "Bizim için harika bir maçtı"

Turkish Airlines EuroLeague Final Four'da Zalgiris Kaunas'ı 76-67 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe Doğuş'ta Nikola Kalinic, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kendileri için harika bir maç olduğunu belirten Kalinic, "Bizim için harika bir maçtı. Bir kez daha galip gelmeyi başardık. Ama rahatlamamız lazım çünkü önümüzde büyük bir maçımız var. İyi bir maç oynadığımızı onların sertliğine, agresifliğine cevap verdiğimizi düşünüyorum. Onları yavaşlatmayı başardık." dedi.

Takım arkadaşı Bobby Dixon'ın performansına da değinen Kalinic, "Biz hücumda zorlanıyorduk ve Bobby devreye girerek müthiş bir iş çıkardı. Önemli anlarda büyük oyuncular fark yaratır ve Bobby de bu durumu kanıtladı." dedi.

Taraftarlarla ilgili açıklamalarda da bulunan Sırp oyuncu, "Taraftarlar harikaydı. Buraya çok fazla sayıda taraftarın geldiğini gördük ki bu sayı pazar günü biraz daha fazla olabilir." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ