Fenerbahçe'de yeni sezon formalarına tam not
Fenerbahçe, önceki akşam düzenlenen lansmanda adeta gövde gösterisi yaptı. Özellikle erkek futbol takımının yeni sezon formaları büyük beğeni topladı

Fenerbahçe, önceki akşam düzenlenen lansmanda adeta gövde gösterisi yaptı. Özellikle erkek futbol takımının yeni sezon formaları büyük beğeni topladı. Taraftarlar ilk günden Fenerium’a akın etti.
Haberin Devamı ›
Fenerbahçe, ekipman sponsorluğu için 4 yıl aranın ardından yeniden Adidas ile anlaşmıştı. Sponsorluk, sadece futbolu değil, basketbol ve voleybol takımlarını da kapsıyor.
Sarı-Lacivertliler, önceki akşam Ülker Stadı’nda yeni sezon formalarının lansmanını gerçekleştirdi. Adeta gövde gösterisi yapıldı. Organizasyona çok özel konuklar katıldı. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında kadın ve erkek takımlarının terleteceği formalar görücüye çıktı.
Binlerce satıldı
Özellikle erkek futbol takımının başta Çubuklu olmak üzere tüm forma seti büyük beğeni topladı. Sosyal medyada övgüler yağdırılırken, taraftarlar daha ilk günden Fenerium’a akın etti. Kısa sürede binlerce satış gerçekleştirildiği öğrenildi.