MENÜ

Negredo'ya Milli Takım yolu gözüktü

Demba Ba, Mario Gomez ve Vincent Aboubakar gibi önemli isimleri yeniden parlatan Siyah-Beyazlılar, bu 3 ismi tekrardan milli takımlarına göndermişti. Kara Kartal’ın şimdiki hedefi ise son dönemde performans düşüklüğü yaşayan İspanyol yıldız Alvaro Negredo.

Negredo'ya Milli Takım yolu gözüktü

Son dönemde santrfor bölgesini yıldız isimlerle takviye eden Kara Kartal, şimdi de Alvaro Negredo’yu kadrosuna katmak istiyor.

Milli takıma dönmek istiyor

Demba Ba, Mario Gomez ve Vincent Aboubakar gibi gözden düşen yıldız isimleri takıma kazandıran ve bu 3 ismi milli takımlarına formda gönderen Beşiktaş, Negredo transferinde sona geldi. Real Madrid, Manchester City ve Sevilla gibi Avrupa devlerinde görev yapan İspanyol golcü, son dönemde performansında büyük bir düşüş yaşamış ve milli takımdaki yerini kaybetmişti. Geçen sezonu İngiliz ekibi Middlesbrough’ta geçiren ve takımının küme düşmesine engel olamayan 31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a gelerek tekrardan yıldızını parlatmak ve 2018 Dünya Kupası öncesinde İspanya Milli Takımı’na geri dönmek istiyor.

Cenk de milli takımda

2014-2015 sezonunda Gaziantepspor’dan, Beşiktaş’a transfer olan Cenk Tosun, Siyah-Beyazlı forma ile gösterdiği başarılı performansın ardından milli takıma seçilmişti. Geçen sezon Süper Lig’de 20 kez rakip fileleri havalandıran 26 yaşındaki futbolcu, gol krallığı yarışında Vagner Love’un ardından ikinci olmuştu.

(ÖZET) Fenerbahçe - Sturm Graz maç sonucu: 1-1

İstanbul’a geliyor

Beşiktaş, uzun süredir sürdürdüğü santrfor operasyonunda artık son aşamaya geldi. Önceki gün Alvaro Negredo transferini bitirmek için İspanya’ya giden Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ve Siyah-Beyazlılar’ın yöneticisi Şafak Yazıcıoğlu, 31 yaşındaki yıldızı alarak, İstanbul’a dönmek istiyor. İspanyol golcü ile seneliği 3.4 milyon Euro’dan 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Kara Kartal, Valencia’ya ise 4.5 milyon Euro teklif etti. Pazarlık masasında çok ufak sorunlar tartışılırken, tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul’a gelebileceği öğrenildi.

Eşyalarını topladı

Beşiktaş’ın her konuda anlaşmaya vardığı İspanyol golcü Alvaro Negredo, Valencia’daki arkadaşları ile vedalaştı. Dün sabah tesislere giden tecrübeli oyuncu eşyalarını topladıktan sonra tesislerden ayrıldı.

Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi müjdesi!

Beşiktaş'ta kendine gelenler:

Mario Gomez: Yıldız futbolcu Beşiktaş’ta gösterdiği performansla tekrardan Almanya Milli Takımı’na seçilmişti.
Cenk Tosun: Gaziantep’ten transfer edilen Cenk, Kartal’da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti.
Aboubakar: Porto’da istenmeyen adam haline gelen 25 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı 38 maçta 19 kez rakip fileleri havalandırınca, Portekiz devinin yeni gözdesi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ