MENÜ

Ne zaman gelecek o büyük gece?

Şenol Güneş'in bugüne kadar hiç forma vermediği Zafer Yelen ile az da olsa oynayan Sezer Badur: “Sıra size gelince hazır olacağız” açıklamasında bulundu.

Ne zaman gelecek o büyük gece?

Bordo-Mavili formayı giymek için sabırsızlanan Zafer Yelen ve Sezer Badur, zorlu lig ve kupa maratonunda takımdaki yerlerini alacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Antrenmanlardan önce özel çalışmalar yaparak kendilerini hazır tutmaya çalışan iki futbolcudan Sezer Badur, formayı giymek için yoğun çaba sarfettiklerini belirtirken, “Bir gün o şansı yakaladığımızda en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız“ dedi. Uzun süren sakatlık dönemini atlatan Zafer Yelen ise Bordo-Mavili taraftarların önünde oynamayı çok özlediğini vurgularken, “Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Hocam görev verdiğinde taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Sezer iki maç oynadı

Bu sezon Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı deplasmanda 7-0 yendiği karşılaşmanın son 9 dakikasında forma giyen Sezer Badur, Bordo-Mavililer'in A-2 takımıyla da bir maça çıktı. A-2'lerin Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun oynadığı iki maçtan da Trabzonspor galibiyetle ayrıldı

Haberin Devamı
YORUM YAZ