MENÜ

NBA'de bu gece 10 maç yayınlanıyor! Gecenin en önemli NBA maçı ne zaman ve hangi kanalda?

6 Aralık cumayı 7 Aralık sabahına bağlayan gece NBA'de 10 karşılaşma oynanacak. Temsilcilerimizden Cedi Osman'ın takımı Cleveland evinde Orlando'yu ağırlarken, bir diğer temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee evinde Los Angeles Clipper'ı konuk edecek. Bu gece oynanacak olan tüm maçların detayını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

NBA’de 7 Aralık sabahı, 10 karşılaşmayı basketbol severlerle buluşturacak. Cuma gecesini Cumartestiye bağlayan gece TSİ 03:00’te başlayacak olan program TSİ 04:30’da oynanacak olan maçla son bulacak. NBA’deki temsilcilerimizden Cedi Osman’ın takımı Cleveland Cavaliers evinde Orlando Magic’i TSİ 03:00’te konuk edecek. Cleveland Cavaliers ligde oynadığı son 4 maçında da galibiyet yüzü göremezken, sakatlığı bulunan Tristan Thompson’ın durumu maç saatinde belli olacak. Son 3 maçında parkeden galibiyetle ayrılan Orlando Magic ise kendisini doğu konferansında play-off potasında buldu. 21 maçta 10 galibiyet 11 mağlubiyeti bulunan Orlando Magic genç kadrosuyla dikkat çekerken, takımda sakatlığı devam eden Nikola Vucevic ve Al-farouq Aminu bu maçta takımını parke de yalnız bırakacak. Michael Carter – Williams’ın durumuysa maç saatinde belli olacak.

Haberin Devamı

NBA’deki en tecrübeli temsilcimiz Ersan İlyasova’nın takımı Milwaukee Bucks ise gecenin önemli karşılaşmasında evinde Los Angeles Clippers’ı ağırlayacak. TSİ 04:30’da başlayacak mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak. Ev sahibi ekipte eksik oyuncu bulunmazken, Clippers’ta sakatlığı düzelen JaMychal Green bu maçta yüksek ihtimalle oynayacak. Landry Shamet ve Rodney McGruder’ın sakatlığı ise devam ediyor. Doğu konferansının zirvesinde yer alan Milwaukee Bucks bu sezon yalnızca 3 maçta mağlubiyet yüzü gördü. Sezona Kawhi Leonard ve Paul George transferleriyle hızlı bir giriş yapan Los Angeles ekibi ise batı konferansında 16 galibiyetle 3. Sırada yer alıyor.

Gelelim gecenin en heyecanlı son önemli maçına... TSİ 04:00’te Boston Celtics evinde Denver Nuggets’ı ağırlayacak. Batı konferansında üçüncü sırada bulunan 14 galibiyetli Denver Nuggets, doğu konferansının ikinci sırasında yer alan 15 galibiyetli Boston’a konuk olacak. Ligin formda ve iyi savunma yapan iki takımının parkede karşılaşacağı bu maçta ev sahibi ekipte sakatlığı süren Gordon Hayward forma giyemeyecekken, Marcus Smart’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Deplasman ekibi Denver Nuggets’ta herhangi bir eksiklik bulunmamakta.

Haberin Devamı

7 Aralık sabahı Oynanacak diğer maçlar: (Cuma gecesini cumartesiye başlayan gece)

03:00 Charlotte Hornets – Brooklyn Nets

03:00 Detroit Pistons – Indiana Pacers

04:00 Miami Heat – Washington Wizards

04:00 Chicago Bulls – Golden State Warriors

04:00 Oklahome City Thunder – Minnesota Timberwolves

04:30 San Antonio Spurs – Sacramento Kings

06:30 Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak gecenin maçlarından yalnızca Milwaukee Bucks – Los Angeles Clippers maçı televizyonda yayınlanacak. TSİ 04:30’da başlayacak olan mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den 3 maçlık Mini Yorum:

Bugünün oynanmasına en uygun gördüğüm maçlar Cleveland, Boston ve Milwaukee’nin maçları. Cleveland evinde Orlando’yla oynayacak. İki takım da hücum anlamında zorluk yaşıyor. Cleveland kötü giden seriye bu maçta bir reaksiyon gösterecektir. Orlando’nun hücum da zorlanacağını düşünüyorum. Bundan dolayı Orlando çok sayı atamaz, deplasman takımı 109,5 sayıyı geçemez seçeneğini oynayabilirsiniz. Gelelim Türkiye’de yayını olan bu gecenin tek maçı Mlwaukee Bucks- Clippers’a. Ben bu maçta çok skorlu bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Ondan dolayı 230.5 üst seçeneğini bu maç için oynayabilirsiniz. Ve son maç önerim ise Boston – Denver maçı. Boston, Denver kadar iyi savunma yapamıyor ama hücum yönü daha kuvvetli. 197.5’tan üst oynayabilirsiniz bu maç için. Bu bahsin yanında da Boston’ın handikapsız kazanacağını düşünüyorum bu maçı.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ