MENÜ

Transferinin perde arkasını açıkladı! İşte Kim Min-Jae'nin görüştüğü takımlar

Fenerbahçe'den ayrılarak, Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ederken, Güney Koreli futbolcunun İtalyan ekibine transferine aracılık eden Hoo Lee dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki stopere gelen teklifleri dile getiren Hoo Lee, "Onun peşinde olan sadece Napoli değildi. Inter, Juventus, Tottenham, Roma ve Rennes onu transfer etmek istedi." dedi.

Transferinin perde arkasını açıkladı! İşte Kim Min-Jae'nin görüştüğü takımlar

Fenerbahçe'den ayrılarak, Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae, performansıyla dikkatleri çekmeye devam ederken, Güney Koreli futbolcunun İtalyan ekibine transferine aracılık eden Hoo Lee dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Tribal Football'da yer alan habere göre Koreli futbolcularla ilgili bir belgeselde konuşan Hoo Lee Avrupa devlerinin, Napoli'ye imza atmadan önce Kim Min-Jae'nin peşinde olduğunu belirterek, "Onun peşinde olan sadece Napoli değildi. Inter, Juventus, Tottenham, Roma ve Rennes onu transfer etmek istedi. Bu kulüplerin çoğu, yaz boyunca onunla görüntülü görüşmeler gerçekleştirdi" dedi.

Napoli'yi tercih etme sebebi

Başarılı stoperin Napoli'yi tercih etme sebebine de değinen Hoo Lee, "Kim'in iyi bir takımda, yüksek seviyede düzenli oynamasını istedik. O takım Napoli'ydi" sözlerini dile getirdi.

2 gol kaydetti

Kim Min Jae, Napoli ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandı. 25 yaşındaki oyuncu Serie A devindeki kariyerine oldukça hızlı başladı. Güney Koreli futbolcu yeni takımında toplam 6 maçta oynama başarısı gösterdi ve hepsinde 90 dakika sahada kaldı. Kim Min Jae bu süreçte rakip fileleri 2 kez havaalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ