MENÜ

Napoli'de Victor Osimhen şoku: Başkan açıkladı, taraftar kahroldu!

Napoli'de tarihi İtalya Serie A şampiyonluğu yaşayan Nijeryalı forvet, kulübe veda etmeye hazırlanıyor.

Napoli'de Victor Osimhen şoku: Başkan açıkladı, taraftar kahroldu!

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli'de Victor Osimhen şoku yaşanıyor. Kaydettiği goller ve sergilediği harika performans ile taraftarların sevgilisi haline gelen Nijeryalı futbolcu için ayrılık vakti geldi. Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, 25 yaşındaki oyuncunun bu sezon sona erdikten sonra kulüpten ayrılacağını doğruladı.

Haberin Devamı

3 İHTİMAL VAR

Başkan konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunu geçen yazdan beri biliyorduk. Osimhen'in sözleşmesinin yenilenmesi için yapılan görüşmeler uzun ve dostça geçti. Ancak onun sezon sonunda Real Madrid, PSG veya bir Premier Lig kulübüne gideceğini çok iyi biliyoruz" dedi.

Napolide Victor Osimhen şoku: Başkan açıkladı, taraftar kahroldu

SERBEST KALMA MADDESİ VAR

Nijeryalı oyuncunun Napoli ile 2026 yılına kadar sözleşmesi mevcut. Victor Osimhen'in kontratında yaklaşık 113 milyon sterlin (144 milyon dolar) değerinde serbest kalma maddesi var. Osimhen, 2020 yılında Lille'den Napoli'ye kulüp rekoru olan 70 milyon euro karşılığında transfer oldu ve bu maliyet, bonuslarla birlikte 80 milyon euroya yükseldi. Yıldız futbolcu o zamandan bu yana, 31'i geçen sezon olmak üzere 119 maçta 67 gol attı ve kulübün 2023'te, 33 yıl sonra Serie A şampiyonluğunu kazanmasına yardımcı oldu.

YORUM YAZ