MENÜ

Sürpriz! Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray yolunda: Okan Buruk ikna etti

Sacha Boey'yi Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da hem sağ bek hem de sol bek arayışları var. Sarı-kırmızılı kulüpte özellikle sol bek transferi konusunda önemli gelişmeler mevcut. İşte detaylar...

Sürpriz! Beşiktaş'ın eski yıldızı Galatasaray yolunda: Okan Buruk ikna etti

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, 3-1 kazanılan İstanbulspor karşılaşmasının ardından kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını artırdı. Aslan'ın öncelikleri takımdan ayrılan Sacha Boey'nin yerini doldurmak ve Angelino'nun yerine bir sol bek bulmak.

Haberin Devamı

BOEY'NİN YERİNE ADAYLAR BELİRLENDİ

SOL BEK ARAYIŞI HIZ KAZANDI 

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılılarda Angelino'nun opsiyonunun kullanılmaması kararı sonrası sol bek arayışları ciddiye bindi. Galatasaray'ın bu dönemde sürpriz bir hamlede bulunduğu öğrenildi. Aslan'ın transfer gündemine gelen Beşiktaş'ın eski yıldızı için Okan Buruk'un devreye girdiği aktarıldı.

Sürpriz Beşiktaşın eski yıldızı Galatasaray yolunda: Okan Buruk ikna etti

RIDVAN YILMAZ'DA UFAK PÜRÜZLER KALDI

Galatasaray, sol bek transferini bitirmek için önemli mesafe kat etti. Sarı-kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz'ın kulübü Glasgow Rangers'a kiralama teklifini iletmişti. İskoç ekibi bu öneriye olumlu geri dönüş yaparken, arada ufak pürüzler kaldı. 22 yaşındaki futbolcu da EURO 2024'te olabilmek için G.Saray'da oynamayı kabul etti. Ancak sözleşmede satın alma opsiyonu olmayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sürpriz Beşiktaşın eski yıldızı Galatasaray yolunda: Okan Buruk ikna etti

OKAN BURUK DEVREDE

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Rıdvan Yılmaz ile telefonda görüştüğü kaydedildi. Buruk ile telefonda görüşen yıldız futbolcunun kiralık olarak Galatasaray'da forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı. Rıdvan Yılmaz'ın yapılacak anlaşmada opsiyon maddesinin yer almasını istemediği aktarıldı.

YORUM YAZ