MENÜ

Namağlup

8. haftaya 4 takım namağlup girmişti. Yalnızca Fenerbahçe bu unvanı korumayı bildi. Önce Eskişehir, ardından Galatasaray rakiplerine kaybetti. Sarı-Lacivertliler ise Gençler'e geçit vermedi, ligin kaybetmeyen tek takımı oldu.

Namağlup

Fenerbahçe Süper Lig’in 8. haftasında tartışmasız lider olduğunu gösterdi... Bu haftaya namağlup giren 4 takım arasında sıyrılan Sarı-Lacivertliler, sezonun geride kalan 8 maçının ardından unvanını koruyan tek ekip olmayı başardı. Sezonun flaş takımları arasında gösterilen Eskişehirspor, sahasında Kayserispor’a yenilerek namağlup unvanını kaybetti. Ardından Başkent deplasmanında Ankaragücü’nden 3 gol yiyen Galatasaray’ın yenilmezliği son buldu. 7 hafta sonunda yenilgi yüzü görmeyen Gençlerbirliği’ni konuk eden lider Fenerbahçe ise rakibine geçit vermedi.

Haberin Devamı

Sıradaki....
Kanarya bu sezon kendisi gibi yenilmezliğini koruyan Ankara temsilcisini attığı üç golle yenerken, Süper Lig’de namağlup unvanlı tek takım oldu. Oynadığı ilk 8 maçı da kazanarak lig tarihinde kendi rekorunu kırmayı başaran Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray’ın kaybettiği haftada en yakın rakibiyle puan farkını 5’e çıkardı.

YORUM YAZ