MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Galatasaray maçı belirleyici olacak

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçının oldukça zor geçeceğini ifade ederek, "Galatasaray müsabakası bence bizim önümüzdeki dönem stratejilerimizin belirleyicisi olacak. Aynı zamanda Avrupa ligi başarısının da yeniden onaylanması için o maçta göstereceğimiz performans bizim açımızdan önemli" dedi.

Mustafa Reşit Akçay: Galatasaray maçı belirleyici olacak

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kırklarelispor 3-1 yendikleri Türkiye Ziraat Kupası A Grubu'ndaki karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Maçı kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Akçay, "Endişeli bir müsabakaya gidiyoruz. Böyle bir anlayışla geldik. Bu müsabakaların konsantrasyonlarında özellikle bir üst ligdeki oyuncular daha zorluk yaşıyor. Bir alt ligdeki oyuncularda kendilerini ifade etmek için oldukça sınırlarını zorlayan tavır ve davranışlarda bulunabiliyor. Dolayısıyla biz bu maçın başından sonuna kadar endişemizi taşıdık. Rakipte hakikaten tebrik ediyorum rakip oyuncuları da kendilerini ifade etmek için yüksek seviyede mücadele ettiler. Kazanmak güzel. iki müsabakamızı da kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bu gruptan bir müsabaka daha kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz" dedi.

"GALATASARAY MAÇI BİZİM İÇİN BELİRLEYİCİ OLACAK"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçının kendileri için belirleyici olacağını söyledi. Pazar günü zor bir maç olacağını anlatan Akçay, "Galatasaray müsabakası bence bizim önümüzdeki dönem stratejilerimizin belirleyicisi olacak. Aynı zamanda Avrupa ligi başarısının da yeniden onaylanması için o maçta göstereceğimiz performans bizim açımızdan önemli. Oyunlarımızla da bunu konuşuyoruz ama birkaç gün yine konuşacağız. Artı bugün rotasyona uğramış oyunlarımızın da bence sorumluluklarının bilincinde olacağını düşünüyorum. Neden rotasyon nedeniyle Pazar günü bazı arkadaşlarımızı oynatacağımızı onlara anlatacağız. Onlarında anlayacağını düşünüyorum. Yukarıya çekeceğimiz bir maç olacak. Daha önceki müsabakalarımızdan daha yukarıya çekeceğimiz bir maç olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olur. Galatasaray'ın ve bizim işimiz bence Pazar günü zor olacak" şeklinde konuştu.

"ALEX SONG'TAN HABERİM YOK"

Gazetecilerin, Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan Alex Song'un Osmanlıspor'a transfer olup olmayacağına ilişkin sorusunu yanıtlayan Akçay, kendisinin böyle bir görüşmeden haberi olmadığını ve istediği bir oyuncu olmadığını söyledi. Ara transferde 2-3 bölgeye takviye yapmak istediklerini ancak Song'un listelerinde olmadığını belirten Akçay, "Alex Song konusu dayanaksız ve temeli olmayan haberler. Bunlar oyuncu temsilcilerinin basını ayağıyla yapmış oldukları bir strateji. Saygı duymasak da oluyor, bunlar yapılıyor. Sadece dinliyoruz. Her kulüp transfer ister. Her takım ister ama transfer iki tarafı keskin kılıç gibi sonuçta siz transfer yapmak için yaptığınızda bazı şeyleri kaybediyorsunuz. Dolayısıyla bizde ihtiyaçlarımız çok fazla yok. İki üç bölgede ihtiyaçlarımız olabilir ama transfer yapmak içinde yapmayacağız. İzleme komitesi ve transfer komitesiyle çalışmalarımız sürüyor. Bazı oyuncuları takip ediyoruz, bazı oyuncuları seyrediyoruz. Haklarında en kısa zamanda karar vereceğiz. 10 gün içerisinde bazı şeyler netleşir. Alex Song en azından benim ilgilendiğim bir oyuncu değil, ben bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

ERDEM: "FORMDA BİR EKİBE KARŞI OYNADIK"

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise kazanmak için çıktıları maçta hatalar yüzünden yenildiklerini söyledi. OSmanlıspor'un iyi ve formda bir takım olduğunu kaydeden Erdem, "Bizim için üzücü bir maç oldu. İstediğimizi alamadık. Kupa maçında moral bulmak istiyorduk. Puanla ayrılmak istiyorduk. Kupaya Şanlıurfa mağlubiyetiyle başlamıştık. Yine puanla tanışamadık. Ligde, kupada da kötü gidiyoruz bu nedenle en kısa sürede toparlamak istiyoruz. İstekliydik elimizden geleni yaptık ama 4 golü de biz atmış gibi olduk. Futbol hatalar oyunu, hata yaptığınız zaman güçlü takımlar her zaman cezayı keserler. Osmanlıspor ligin güçlü ve formda ekibi. İyi bir takıma karşı mücadele verdik, ezilmeden oynadık. Bundan memnunum" dedi.

Engin Özmen - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ