MENÜ

Mustafa Gürsel, "Doğru bir hareketle golü bulduk"

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında evinde Menemenspor'u 1-0 mağlup eden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, "Doğru bir hareketle golü bulduk, kazanmasını bildik" dedi.

Mustafa Gürsel, "Doğru bir hareketle golü bulduk"

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında evinde Menemenspor'u 1-0 mağlup eden Royal Hastanesi Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, "Doğru bir hareketle golü bulduk, kazanmasını bildik. Mutluyuz, bundan sonraki süreçte kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

Gürsel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, seyirciyle buluştukları için mutlu olduklarını söyledi.

Rakiplerinin nasıl oynayacağını tahmin ettiklerini belirten Gürsel, şöyle konuştu:

"Genelde rakibi bekleyerek kazandıkları toplarla hızlı çıkan bir takım, bugün de onu yapmaya çalıştılar. Oyunun genelinde oynamaya çalışan taraf bizdik ama biz de bugün gerekli üretkenliği sağlayamadık. Fazla hareketli değildik, oyunun kontrolünün bizde görünmesine rağmen oyunun genelinde pozisyon üretemedik. Golden önce verdiğimiz pozisyonun dışında rakibimizin ciddi bir pozisyonu yok. Doğru bir hareketle golü bulduk, kazanmasını bildik. Mutluyuz, bundan sonraki süreçte kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız."

YORUM YAZ