MENÜ

Mucize adam: Zlatan İbrahimovic

Zlatan İbrahimovic, Manchester United’da yaşadığı sakatlığın ardından LA Galaxy formasıyla sahalara bomba gibi döndü. Amerika’daki ilk hattrick’ini yapan İsveçli süperstar sosyal medya hesabından “Onlar benim futbol hayatım bitti zannetti ama ben ‘hayır’ dedim” mesajını paylaştı.

Mucize adam: Zlatan İbrahimovic

Dünya futbolunun en iyi santrforları arasında yer alan ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Zlatan İbrahimovic, Manchester United’da yaşadığı ciddi sakatlığın ardından sahalara eskisinden daha güçlü döndü.

Haberin Devamı

Kırmızı Şeytanlar ile yollarını ayıran ve Amerika temsilcisi Los Angeles Galaxy’e transfer olan İsveçli süperstar, Amerika Ligi’ne (MLS) damga vurmaya başladı. Yeni takımıyla 17 maça çıkan 36 yaşındaki santrfor, 15 kez rakip fileleri sarsarken, 4 de gol pası verdi ve 19 gole direkt katkı sağladı.

Büyük beğeni topladı

Geçtiğimiz günlerde Orlando City karşısında Amerika’daki ilk hat-trick’ini de yapan İsveçli yıldız, sosyal medya hesabından kendine özgü bir mesaj yayımladı.

Yıldız oyuncu, “Onlar benim futbol hayatım bitti zanneti ama ben ‘hayır’ dedim” mesajıyla ameliyatlı dizi ve LA Galaxy’deki sevinç fotoğrafını paylaştı. İbra’nın bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni toplarken, binlerce de yorum aldı.

YORUM YAZ