MENÜ

Mourinho'nun kalesi düştü!

Porto, Chelsea ve İnter'in başında 9 yıl boyunca iç sahadaki lig ve kupa maçlarında kaybetmeyerek benzersiz bir başarı yakalayan Jose Mourinho'nun, bu sezon başında göreve geldiği Real Madrid, son bir ayda 3 iç saha maçından mağlup ayrıldı.

Mourinho'nun kalesi düştü!

Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi’nde (La liga) dün evinde ağırladığı Real Zaragoza’ya 3-2 yenildi. Bu sonuçla, bu sezon ligde sahası Santiago Bernabeu Stadı’ndaki 2. mağlubiyeti alan Real Madrid, La Liga’da evindeki ilk mağlubiyeti 2 Nisan’da Sporting Gijon’a karşı 1-0’lık skorla almıştı. Sporting Gijon maçıyla Jose Mourinho’nun çalıştırdığı takımların 9 yıllık evinde maç kaybetmeme serisi sona ermişti.

Haberin Devamı

Real Madrid, Santiago Bernabeu’da son 1 ayda Sporting Gijon ve Real Zaragoza dışında, Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona’ya da yenildi. Barcelona, 4 gün önce oynanan maçta Real Madrid’i 2-0 yenerek rövanş maçı için büyük avantaj elde etti.

Benzersiz başarı

Mourinho, sahasında son bir ayda 3 kez mağlup olan Real Madrid’den önce, evindeki son mağlubiyeti 2002’de Porto’nun başındayken almıştı. Porto, 23 Şubat 2002’de kendi sahasında Beira Mar’a 3-2 yenilmişti. Mourinho bu maçtan sonra Porto, Chelsea, İnter ve Real Madrid’in başında çıktığı toplam 150 iç saha maçında mağlubiyet yüzü görmemişti.

Real Zaragoza maçında mağlup olan Real Madrid, Real Sociedad deplasmanında 2-1 yenilen lider Barcelona ile arasındaki puan farkını da kapatamadı. Ligde son 4 haftaya girilirken, lider Barcelona’nın 88, 2. Real Madrid’in 80 puanı bulunuyor.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ