MENÜ

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu imzayı attı! Törende Selçuk Şahin itirafı

Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Ankaragücü, teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile anlaşma sağladığını resmen açıkladı. Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıklarken bir de imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Emre Belözoğlu, 'Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah hakkımızda hayırlı bir karar vermişizdir' ifadelerini kullandı. Öte yandan Belözoğlu, Şelçuk Şahin ile de alakalı bir soruya cevap verdi.

Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu imzayı attı! Törende Selçuk Şahin itirafı

Süper Lig ekibi Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas'ın yerine Emre Belözoğlu getirildi.

Haberin Devamı

TOLUNAY KAFKAS 6 AY SÜRDÜ

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas dönemi 6 ay sürdü. Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan ve 7 haftada 6 puanda kalan sarı-lacivertlilerde, Galatasaray'a karşı alınan 2-1'lik yenilgi sonrası Kafkas'la yollar ayrıldı.

Ankaragücünde Emre Belözoğlu imzayı attı Törende Selçuk Şahin itirafı

 21 MAÇTA 6 GALİBİYET, 9 YENİLGİ

Sarı-lacivertlilerin başına 23 Mart'ta geçen Tolunay Kafkas, başkent ekibiyle ilk maçına Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan'da Başakşehir karşısında çıktı. Kafkas'ın Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başında bulunduğu 21 maçta MKE Ankaragücü sadece 6 galibiyet alabildi. Bu 21 maçta sarı-lacivertliler, 6 defa beraberlik ve 9 kez de yenilgi yaşadı.

 ANKARAGÜCÜ'NÜN EMRE BELÖZOĞLU'NU RESMEN AÇIKLADI

Haberin Devamı

Kötü gidişat sonrası Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Ankaragücü, teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Ankaragücünde Emre Belözoğlu imzayı attı Törende Selçuk Şahin itirafı

"İMZALAR ATILDI"

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Emre Belözoğlu ile her konuda anlaştıklarını ifade ederken imzaların da atıldığını söyledi. Faruk Koca'nın açıklamaları şöyle;

Her konuda anlaştık. İmzalar atıldı. Her iki tarafa da hayırlı olsun

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca yeni teknik direktör Emre Belözoğlu için imza töreni düzenledi.

Faruk Koca'nın açıklamaları şöyle;

Sözleşme süremiz 2 yıl. Genel değerlendirmem şudur; Emre hoca burada hizmet ettiği ve başarılı olduğu sürece yazılı metnin hiçbir önemi yok. Prosedür gereği 2 yıl yaptık. 2 yıl ile bağlı olan bir süre değil. Bizim hedeflerimiz var. 19 Mayıs Stadyumu yapılıyor. 50 bin kişilik stadyumda Avrupa maçları oynamak istiyoruz. Emre Hoca ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. 43 yaşında, çok genç. Önünde çok uzun süre hocalık yapma zamanı var. Ankaragücü'nde başarılı olmuş bir hoca, Avrupa'da da önemli yerlere gider.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun açıklamaları ise şöyle;

TARAFTARIN ÖNÜNDE OLMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sayın Başkanımız Faruk Koca'ya ve yönetim kurulumuza, bana göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ederim. Ankaragücü gibi Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş çok büyük bir camiaya, büyük tutkusu olan taraftarın önünde olmak için sabırsızlanıyorum. Sayın Başkan ile kısa bir süre görüştük. Bu kulüp için neler yaptığını gıyabında biliyordum. İnşallah hakkımızda hayırlı bir karar vermişizdir.

Haberin Devamı

Ankaragücünde Emre Belözoğlu imzayı attı Törende Selçuk Şahin itirafı

OFANSİF VE KAZANAN BİR OYUN İSTİYORUZ

Futbol hep hayatımın merkeziydi. Her yaptığım işte kendimce öncellemeler yaparım. Büyük takımlarda çalıştım. Fenerbahçe ile başladım. Başakşehir ile birlikte Avrupa kupalarına katıldık. Avrupa'da son 16 oynadık, Türkiye Kupası finali yaptık. Kupa Beyi Ankaragücü'nü elemek bizim için şerefti geçen sene yarı finalde. Şimdi Ankaragücü taraftarını yanımızda görmek çok büyük bir keyif olacak. Tolunay Hoca, çok değerli bir teknik adam. Mesleğin itibarını koruyan, çalıştığı yerlere en iyi şekilde hizmet eden biri. Bize iyi bir takım bıraktı. Bu güçlü yapının, coşkulu taraftarın hangi oyunu istediğini biliyorum. Zamanla bu oyunu kazandıracağız. Ofansif ve kazanan bir oyun istiyoruz.

HEDEFLERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR

Sayın Başkanımız da ben de iddialı insanlarız. Ben de onunla beraber kendi görevimce Ankaragücü'nü hak ettiği Avrupa kupalarında oynamaya götürmek için geldim. Bunun için hedefler, rakamlar söylemek gerçekçi olmayabilir ama hedefimizin Avrupa olması gerçekçidir. Bu taraftarın, başkanın ne istediğini biliyorum. Fenerbahçe ve Başakşehir'de kendimle ilgili izlenimler bıraktım. Hiç kimse tek başına bir şey başaramaz. Tek başına başardığını düşünmek kibirdir. Takım olarak başarıya gidersin. Ben kendimi hiçbir zaman önde görmedim. İşler kötü giderken ben kendimi hep önde gördüm. Başkan ile birlikte hedeflerimiz örtüşüyor. Ben Avrupa kupalarına katılım için elimden geleni yapacağım. Oyuncu kardeşlerimle beraber bunu başaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Haberin Devamı

F.BAHÇE VE G.SARAY SEZONU ERKEN AÇTI VE BUNUN EKMEĞİNİ YİYORLAR

Ben kısa süre içerisinde başkanımızla görüştüm, takımı inceleme ve değerlendirme fırsatım olmuştu. Benden önce oynanmış bir maçla ilgili yorum yapmam. Tolunay Hoca elinden geleni yaptı. Futbol olarak planlarsınız ama en iyi planlar bile olumlu sonuçlar çıkmayabilir. Ankaragücü, Galatasaray maçında çok iyi bir kaleci kazandı. Ankaragücü hedefe giderken oyuncu da yetiştirmelidir. Galatasaray maçına pozitif taraftan bakmalıyız. Oyuncuları motive etmeliyiz. Galatasaray ve Fenerbahçe üst düzey kadrolar kursalar da lig içinde belli kırılmalar yaşayabilirler. Galatasaray ve Fenerbahçe çok üst düzey oyuncular getirdiler, sezonu çok erken açtılar ve bunun ekmeğini yiyorlar.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR'DE DEĞİŞİMİ DOĞRU YAPAMADIK

Başakşehir'de bir değişim vaktiydi. O değişimi doğru yapamadık. Ben bir takım olur isek, onun için olmazsa olmazı Ankaragücü taraftarıdır. Bunu başarırsak başarılı süreci uzatırız. Türkiye'de şartlar daha zor ama kendimi burada daha şanslı hissediyorum bu açıdan. Ben Ankara'nın havasını hep çok severim ve dostlarımla gezdiğimde hep sevmişimdir.

SELÇUK ŞAHİN İTİRAFI

Hafta sonu Kaysersipor'a karşı galip gelmek istediklerini dile getiren Belözoğlu, ekibindeki 8 kişinin de Ankara'ya geleceğini ancak Selçuk Şahin ile ilgili bir tasarrufları olduğunu sözlerine ekledi.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Başakşehir ile toplam 86 maça çıkan Emre Belözoğlu 44 galibiyet, 21 yenilgi ve 21 beraberlik alarak maç başına 1.78 puan ortalaması yakalamıştı.

Ankaragücünde Emre Belözoğlu imzayı attı Törende Selçuk Şahin itirafı

YORUM YAZ