MENÜ

Ankaragücü'lü Ali Sowe, Beşiktaş'ı affetmiyor! Dikkat çeken istatistik

Sarı-Lacivertliler'in Gambiyalı yıldızı, Siyah-Beyazlılar karşısında takımını öne geçiren golü kaydetti. Ankaragücü formasıyla fark yaratmaya devam eden Ali Sowe'un, Beşiktaş'a karşı istatistikleri de dikkat çekti.

Ankaragücü'lü Ali Sowe, Beşiktaş'ı affetmiyor! Dikkat çeken istatistik

Geçen sezonun başında Rus ekibi Rostov'dan kiralanan Ali Sowe, MKE Ankaragücü formasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor... Geride bıraktığımız sezon çıktığı 36 maçta 16 gol, 4 asistle oynayan ve tam 20 gole direkt etki eden Gambiyalı forvet yeni sezon öncesinde transferin de gözdesi olmuştu. Özellikle Trabzonspor'la adı anılan 29 yaşındaki golcü sürpriz bir şekilde Ankaragücü'nde kalmıştı.

Haberin Devamı

İki maçtır suskundu

Bu sezon sakatlığı nedeniyle ligde 4 maç kaçıran tecrübeli futbolcu, Samsun ve Başakşehir maçlarında art arda goller atmış, ardından Antalya ile Gaziantep karşılaşmalarını boş geçmişti. Sowe, Beşiktaş mücadelesiyle iki maçlık suskunluğunu bozdu.

10 maçta 5 gole katkı

Mücadelenin 21. dakikasında şık bir gol kaydeden deneyimli forvetin, Beşiktaş karnesi de dikkat çekti. Ali Sowe, Siyah-Beyazlılar'a karşı çıktığı 3 maçta da fileleri sarsmayı başardı. Bu sezon ise yıldız oyuncu 10. karşılaşmasında 3 gol, 2 asiste ulaştı.

Ankaragücü - Beşiktaş maçından kareler

Ankaragücülü Ali Sowe, Beşiktaşı affetmiyor Dikkat çeken istatistik

YORUM YAZ